Terminal Velocity

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Terminal Velocity nostajik bir uzay savaşı oyunudur

Terminal Velocity, Terminal Reality firmasının ilk olarak 1995 yılında yayınladığı aynı ada sahip klasik uzay savaşı oyununun çıkışının 20. yılını kutlamak amacıyla yayınlanan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Terminal Velocity'i bilgisayarlarımızın DOS ortamında çalıştırırdık. Dönemin ilk 3 boyutlu savaş oyunlarından olan bu oyun ile birçoğumuz unutulmaz anlar yaşayarak bolca eğlenmişti. İşte bu yeni Terminal Velocity mobil sürümü bu yüksek eğlenceyi günümüz akıllı telefon ve tabletlerinde de yaşama imkanı veriyor.

Terminal Velocity'de uzak bir gelecepe yolculuk ediyoruz. Bu dönemde insaoğlu uzayda yaşamaya başlamış ve bu amaçla farklı koloniler kurmuştur. Fakat bu koloniler bir süre sonradünyaya ihanet ederek dünyaya saldırmış ve büyük şehirleri yok ederek dünyaya diz çöktürmüştür. Yine de kahraman savaş pilotlarından oluşan bir ekip direnişe geçmiştir. Biz de bu ekibe üye olan bir kahramanı yönetiyoruz ve TV-202 model numaralı uzay gemimize atlayarak uzayın derinliklerinde düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Terminal Velocity'de uzay gemimizi tıpkı bir FPS oyunundaki gibi birinci şahıs açısından kontrol ediyoruz ve düşmanlarımıza nişan alarak ateş ediyoruz. Oyun, orjinal versiyonunun retro Super VGA grafiklerini aynı şekilde korurken görüş alanını limitleyen sisi ortadan kaldırmakta. Eğer nostalji yapmak isterseniz Terminal Velocity'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Terminal Velocity

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
70.2 MB DOSYA BOYUTU

Terminal Velocity 90'lı yılların klasik bilgisayar oyununun mobil versiyonudur

Terminal Velocity ilk olarak 1995 yılında dönemin ünlü oyun geliştiricisi Terminal Reality tarafından bilgisayarlar için yayınlanan aynı isme sahip uzay savaşı oyununun mobil versiyonudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Terminal Velocity, bilgisayarlarımızda DOS ortamında çalışan dönemin ilk üç boyutlu savaş oyunlarından biriydi. Oyunun çıkışının 20. yılını kutlamak adına günümüz mobil cihazlarına uyarlanan Terminal Velocity aynı eğlenceyi akıllı telefon ve tabletlerde yaşamamızı mümkün kılıyor. Terminal Velocity'de uzak bir geleceğe yolculuk ederek dünyanın kurtuluş mücadelesine tanık oluyoruz. İnsanoğlu bu dönemde uzayda yaşamın sırrının çözmüş ve koloniler kurarak uzaya yerleşmiştir. Fakat bu koloniler bir süre sonra dünyaya sırtını dönmüş ve dünyaya saldırarak büyük şehirleri yok etmiştir. Biz de bu ortamda dünyayı kurtarmaya çalışan bir savaş pilotunu yönetiyoruz. Bu iş için TV-202 model savaş gemimize atlıyoruz ve uzayın derinliklerine yolculuk ederek düşmanlarımızla savaşıyoruz.

Terminal Velocity'nin mobil versiyonu oyunun orjinaline sadık kalan bir yapım. Oyun grafikleri tıpkı 1995'te olduğu gibi retro Super VGA formatında. Tek değişen şey ise görüş alanımızı sınırlayan sisin oyundan kaldırılmış olası. Yüksek performanla akıcı bir şekilde çalışabilen oyunda yapmamız gereken şey ise düşmanlarımıza nişan alarak ateş etmek ve bölümleri geçmek.

Terminal Velocity klasik bilgisayar oyunlarını hatırlamak ve nostalji yapmak isteyen oyuncuların hoşuna gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape Velocity

    Rastgele gelişen haritaların ve silah güçlendirme seçeneklerinin bol olduğu ücretsiz bir uçak oyunu arayanlar için Escape Velocity ideal bir seçenek.
  • Airport Terminal 2

    En yoğun havaalanlarını yönetebilir misin?
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun