Terminator Genisys: Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

Terminator Genisys: Revolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunudur

Terminator Genisys: Revolution 2015 yılında yayına girecek olan Terminator Genisys filminin resmi mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Terminator Genisys: Revolution'da yakın bir geleceğe yolculuk ediyoruz. Bu yakın gelecekte insanoğlu neslinin tükenme tehlikesiyle yüz yüzedir. Skynet, tüm insanoğlu üzerinde baskı kurmaya ve insanoğlunu yeryüzünden silmeye çabalarken bu girişim karşısında John Connor bir kahraman olarak mücadele ediyor. Biz de John Connor'u yöneterek Skynet'i durdurmaya ve dünyayı kurtarmaya çabalıyoruz.

Terminator Genisys: Revolution'da kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz ve çeşitli görevler alarak bu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Oyun içersinde çok sayıda görev seçeneğine sahip olduğumuz söylenebilir. Görevler esnasında Skynet robotlarının yanısıra zırhlı Skynet savaş makinalarıyla da çarpışabiliyoruz. Bu savaşlarda bize ilginç silah seçenekleri sunuluyor. Pompalı tüfekler, makinalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri ve plazma ile güçlendirilmiş silahlar kullanabileceğimiz silahlar arasında. Kahramanımızla görevler tamamladıkça direniş örgütü içerisinde rütbe kazanabiliyoruz ve kahramanımızı geliştirebiliyoruz.

Terminator Genisys: Revolution göze oldukça güzel görünen grafiklerle süslenmiş bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Terminator Genisys: Revolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Terminator Genisys: Revolution kaliteli grafiklere sahip bir mobil aksiyon oyunudur

Terminator Genisys: Revolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir Terminator oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Terminator Genisys: Revolution aslında önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Terminator Genisys'nin resmi mobil oyunu olarak tasarlanmış bir yapım. Terminator Genisys: Revolution'da insanoğlunu kurtarmaya çalışan ve bu amaçla robotlarla savaşan bir kahramanı yönetiyoruz. Maceramız Skynet güçleri tarafından hapsedildikten sonra başlıyor. İlk işimiz olarak bu hapishaneden kaçıyoruz ve Skynet'e karşı direniş başlatarak insanoğlunun kurtuluşunu sağlamak için savaşmaya başlıyoruz.

Terminator Genisys: Revolution'da farklı görevleri seçebilmekteyiz. Bu farklı görev türlerini tamamladıkça para ve rütbe kazanarak direniş örgütü içerisinde yükselebiliyoruz. Paramızı çeşitli silah seçeneklerini satın almak, silahlarımızı geliştirmek veya savaşlarda bize yardımcı olacak ekipmanları satın almak için kullanabiliyoruz. Oyun boyunca standart robotların haricinde çeşitli savaş makinaları ve güçlü düşmanlar ile karşılaşıyoruz.

3. şahıs bakış açısından oynadığımız Terminator Genisys: Revolution oldukça güzel grafiklerle donatılmış bir oyun. Oyunun eksi yönü ise yüksek uygulama içi satın alım fiyatları.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Terminator Genisys: Future War

    Terminator Genisys: Future War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Zombie Terminator

    Zombie Terminator eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Russian Revolution: Crime Sim

    Russian Revolution: Crime Sim, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir suç işleme simülasyonu.
  • Disk Revolution

    Fütüristik araçlarla platform oyunu deneyiminize yeni bir soluk katacak Disk Revolution Android cihazlarınız için ücretsiz bir oyun.
  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Revolution

    Revolution, el becerilerine dayalı bir mobil oyun ve oyunseverleri adeta ekrana kilitliyor.
  • Revolution Offroad

    Revolution Offroad, Android platformunda en kaliteli grafikleri, oynanışı veren offroad yarışı oyunu.