Tesla Tubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,205 TOPLAM İNDİRME

Tesla Tubes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulamca oyunudur

Tesla Tubes, Subway Surfers gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız oyun geliştiricisi Kiloo tarafından yayınlanmış yeni bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tesla Tubes'de bizi renkli bir macera bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı olan Profesör Droo ve onun küçük torunu elektrik üzerine araştırmalar yapıyorlar. Temel amaçları ise Tesla tüplerini çalıştırmak. Bu tüpleri çalıştırabilmek için kahramanlarımız biraz yardıma ihtiyaç duyuyorlar. Biz de onların görevlerini tamamlayabilmeleri için yardıma koşuyoruz.

Tesla Tubes'de yapmamız gereken şey oyun tahtası üzerindeki pilleri kendileriyle aynı türde olan pillerle birleştirmek. Bu iş için aynı türdeki iki pil arasına tüpler çekmemiz gerekiyor. Oyun tahtasında birden fazla pil türü olduğu için tüpleri nereden geçirdiğimiz büyük önem taşıyor; çünkü tüpleri birbirlerinin üzerinden geçiremiyoruz. Yani tüpleri birbirleriyle çakışmayacak şekilde yerleştirmemiz gerekiyor.

Tesla Tubes'da ilerledikçe işler karışmakta. Köprüleri geçiyoruz, bombalardan kaçıyoruz ve engelleri aşarak bütün bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Tesla Tubes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Tesla Tubes, Subway Surfers'ın yapımcısının yeni oyunu.

Tesla Tubes, kafa yoran bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkarak bizleri şaşırtan yapımda çatlak bir profesör olan Droo ve onun torununa elektrikli çalışmalarında yardımcı oluyoruz.

iPhone ve iPad’de rahatlıkla oynanabilen oyun Subway Surfers’ın yapımcısı Kiloo’nun imzasını taşımasıyla platformda öne çıkıyor. Tuhaf araçların bulunduğu değişik bir dünyanın kapılarını aralayan oyunda görevimiz Profesör Droo’nun Tesla tüplerine güç kazandırmasına yardımcı olmak. Tesle tüplerine gücün gitmesini sağlamak için pilleri birbirine bağlamamız gerekiyor. Aynı renkte tüpleri birbirine borularla bağlama işi çok basitmiş gibi görünebilir ancak oyunda 500’den fazla bölüm bulunması işlerin ilerleyen bölümlerde zorlaşacağını bizlere çok net gösteriyor.

Tesla Tubes Özellikleri:

  • Saniyeler içinde öğrenebilen saatlerde oynanabilen oynanış
  • Süper bağımlılık yaratan zorlu bulmacalar
  • Kolaydan iyice kafa karıştırmaya giden 500’den fazla bölüm
  • Gizli sürprizlerin kilidini açan altın yıldızlar
  • Oynaması tamamen ücretsiz
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tesla

    Tesla mobil uygulaması üzerinden Tesla araç ve Powerwall pil sahipleri birçok uzaktan kontrol fonksiyonunu yerine getirebilir.
  • Nikola Tesla

    Nikola Tesla kitabını indirerek tarihe yön veren önemli karakterlerden biri hakkında detaylı ve çok fazla bilinmeyen detaylara ulaşabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.