Test for Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Test for Friends, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen başarılı bir arkadaşlık testi oyunudur.

Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Test for Friends, arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak bir arkadaşlık testi oyunudur.

Arkadaşlarınızla birlikte en kişisel ve çılgın sorulara cevaplar vererek birbirinizin cevaplarını tahmin etmeye çalışacağınız bu oyunda, eğer arkadaşınızla birlikte aynı sorulara aynı cevapları verdiyseniz, oyun içerisinde yer alan ve aranızdaki arkadaşlığın seviyesini gösteren arkadaşlık metre yükselişe geçiyor. Tabii tam tersi bir durumda arkadaşlık metreniz azalacaktır.

Sorulan sorular ve cevaplar sayesinde hem siz arkdaşlarınızı daha iyi tanıyacaksınız hem de onlar sizi. Böylelikle arkadaşlarınızla aranızda olan ilişkilerinizi çok daha sağlam temellere dayandırmanız mümkün olacak.

Sadece kendi arkadaşlarınızın dışında yeni insanlarla tanışma şansına da sahip olduğunuz Test of Friends adlı Android uygulamasını elinizden bırakamayacağınıza eminim.

Test of Friends Özellikleri:

  • Yüzlerce soru
  • Arkadaşlarınızı daha iyi tanıma şansı
  • Eşsiz oynanış
  • Yeni insanlarla tanışmak
Can Çevrim

Test for Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Test for Friends, arkadaşlarınızla birlikte aynı soruları cevaplayabileceğiniz eğlenceli bir iOS arkadaşlık testi uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Test for Friends, elinizden bırakamayacağınız ve gerçekten çok farklı bir arkadaşlık testi uygulamasıdır.

Arkadaşlarınızla birlikte birbirinden çılgın ve özel sorulara cevap vereceğiniz uygulama sayesinde, birbirinizi çok daha iyi tanıma ve anlama şansına sahip olacaksınız.

Size yöneltilen sorulara eğer aynı cevapları verirseniz oyun içerisinde yer alan arkadaşlık metreniz yükselişe geçecek ve tam tersi durumdaysa düşüş yaşayacak. Eğer arkadaşlık metreniz hızlı bir şekilde yükseliyorsa bilin ki arkadaşınızla birçok özelliğiniz aynı ve gerçekten uyumlu bir ikilisiniz.

Sadece kendi arkadaşlarınızın yanında farklı yerlerde yaşayan farklı yaş gruplarından insanlarla tanışabilir ve onlarla da bu arkadaşlık testini yapabilirsiniz. Bakarsınız size çok benzeyen ve ortak zevkleriniz olan çok iyi bir arkadaş edinebilirsiniz.

Sonuç olarak boş zamanlarınızı değerlendirmek, arkadaşlarınızı daha iyi tanımak ve yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorsanız Test for Friends'i mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paint for Friends

    Paint for Friends arkadaşınıza anlatmak istediğiniz kelimeleri resme döktüğünüz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Selfied for Messenger

    Selfied for Messenger uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kendi fotoğraf emojilerinizi yaratabiliyorsunuz.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • WhatsWeb For Whatscan

    WhatsWeb For Whatscan İndir: WhatsApp çalma, WhatsApp hesabı ele geçirme için Android telefonda kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Sony's Concept for Android

    Sony's Concept for Android, Sony'nin Android 6.0 Marshmallow güncellemesini sorunsuz sunmak adına hazırladığı test uygulaması.
  • Booyah Video Chat for WhatsApp

    Booyah mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video sohbet uygulamasıdır.