Tether

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Tether, Mac ve iPhone'lar arasında güvenlik ağı oluşturan bir uygulama.

Tether, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir güvenlik uygulaması. Fakat Tether'ın iPhone cihazlar üzerinde kullanılması daha yerinde bir karar olacaktır çünkü genel işleyiş itibariyle uygulama iPhone'lara çok daha uygun.

Uygulama tam olarak ne yapıyor? Öncelikle uygulamayı kullanabilmek için hem iPhone hem de Mac cihazımıza yüklememiz gerekiyor. Mac versiyonunu yine sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tether'ı hem Mac hem de iPhone'a yükledikten sonra bu iki cihaz arasında bir güvenlik bağlantısı oluşturuluyor. Ne zaman Mac'imizin başından ayrılırsak uygulama otomatik olarak bilgisayarımızı kilitliyor ve başka birinin erişimini engelliyor. Bilgisayarımızın başına geldiğimiz zaman ise otomatik olarak açıyor. Uygulamanın en iyi yanı aktif olduğu süre boyunca hiç pil tüketmemesi. Bunu başarabilmek için BLE (Bluetooth Low Energy) teknolojisinden faydalanıyor.

Tüm bu işlemler esnasında iPhone'unumuzun yanımızda olması gerekiyor. Eğer iPhone'unumuzu Mac bilgisayarımızın yanında bırakırsak bu hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Tether'ın daha çok ofis gibi kalabalık çalışma ortamlarında rağbet göreceğini düşünüyorum.

Son derece sorunsuz bir kullanım deneyimi sunan Tether, güvenliğine önem veren kullanıcıların sahip olabilecekleri en iyi seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Tether

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
2.66 MB DOSYA BOYUTU

Tether sayesinde iPhone ve Mac bilgisayarımız arasında özel bir güvenlik ağı kurabiliyoruz.

Tether, Mac işletim sistemine sahip bilgisayarlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, faydalı ve işlevsel bir şifreleme yazılımı olarak öne çıkıyor. Tether'ın mobil versiyonu hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanılabiliyor fakat genel işleyişini düşündüğümüzde iPhone'lar üzerinde kullanılmaya daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Tether özellikle kalabalık ofis ve çalışma ortamlarından çok işe yarıyor. Bilgisayarımızın başından her kalktığımızda potansiyel bir güvenlik açığı meydana geliyor. Tether ise biz ne zaman bilgisayarımızın başından kalkarsak tam o anda kilitleme işlemini gerçekleştiriyor ve biz dönene kadar da bilgisayarı açmıyor. Elbette bu işlem sırasında iPhone'unumuzun yanımızda bulunması gerek.

Uygulamanın en iyi yanı ise aktif olduğu süre boyunca bataryamız üzerinde bir etkide bulunmaması. Pil tüketmemek için BLE (Bluetooth Low Energy) teknolojisinden faydalanıyor.

Son derece sorunsuz ve işlevsel bir kullanım deneyimi sunan Tether, güvenliğine önem veren kullanıcıların kullanabilecekleri en iyi güvenlik yazılımlarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • F-Secure KEY

    F-Secure KEY ile şifrelerinizi güvenle saklayabilirsiniz
  • Binance

    Dünyanın en büyük, güvenilir kripto para borsası Binance'da Bitcoin, Ethereum, Tether ve diğer kripto para alım satımı yapabilirsiniz.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • AirDroid

    AirDroid sayesinde iPhone ve iPad’inizdeki dosyaları bilgisayarda yedekleyebileceksiniz.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera bir güvenlik kamerası uzaktan kontrol etme uygulamasıdır
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır
  • WinZip

    WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.