TexFinderX

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
3.23 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızda bulunan dosyaların adlarını taratmak ve toplu halde değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı indirin.

TexFinderX programı Mac işletim sistemli bilgisayarınızdaki klasörlerinizde yer alan dosyaların içerisinde kelimelere göre arama yapabilmenizi ve bunları değiştirerek dosya adlarını düzenlemenize yardımcı oluyor. Direkt olarak bir veya birden fazla dosyanın adlarında düzenleme yapabileceğiniz TexFinderX, aynı zamanda ücretsiz ve kullanımı kolay bir uygulama.

Dilerseniz dosyalar bulunur bulunmaz hemen adları değiştirmeye başlayabilir dilerseniz de kendi ad değiştirme tablolarınızı yaratarak otomatik olarak işlemlerin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında dosyaların adları değiştirilmeden önce yedek alınmasını da sağlayarak herhangi bir olası problemin önünü alabilirsiniz.

Bulunanları daha kolay yönetebilmek için bulunan dosyalar ile isim değişimi sonrası varolan dosyaların listeleri ayrı bölümlerde tutulmaktadır ve böylece karşılaştırma yapma olanağınız da doğmaktadır. Eğer ortaya çıkan sonuçları beğenmezseniz aramanızı daha da rafine hale getirebilir ve kapsamını daraltabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Better Finder Rename

    Better Finder Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server ile mobil cihazlarınız ve Mac bilgisayarınız arasında dosya transferi yapabilirsiniz
  • Droplr

    Droplr ile farklı işletim sistemine sahip cihazlar arasındaki dosya transfer işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyoruz.
  • iSkysoft Phone Transfer

    iSkysoft Phone Transfer, farklı mobil cihazlar arasında dosya transferini kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir program.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft'un popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenmiş Mac versiyonudur.
  • Quick File Renamer

    Mac için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performansına kavuşturabilirsiniz
  • Copy

    Copy. Mac kullanıcılarının dosyalarını depolayabileceği etkili ve ücretsiz bir bulut depolama servisidir.