Textie Messaging

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Textie Messaging uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızla Android cihazlarınızdan ücretsiz olarak sohbet edebilirsiniz.

Textie Messaging uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde arkadaşlarınızla sohbet etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor ve standart yazılı mesajlara ek olarak görseller göndermenize de olanak sağlaması sayesinde SMS'e iyi bir alternatif olabiliyor.

Uygulamanın ücretsiz versiyonunda maalesef reklamlar bulunuyor ancak isteyen kullanıcılar uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanarak tam sürüme geçebilir ve reklamları kaldırabilirler. Uygulamayı kullanarak uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınıza mesajlar gönderebilmenin yanında ABD'de yaşayanlar çeşitli operatörleri kullananlara SMS gönderimlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar.

Uygulamada gönderilen mesajlar SSL sistemi ile şifrelendikleri için, iki kişi arasındaki iletişim herhangi bir şekilde başkaları tarafından ele geçirilemiyor. Ayrıca diğer mobil sistemlerde de uygulaması olduğu için başka işletim sistemleri kullanan arkadaşlarınızla da sohbete devam edebiliyorsunuz.

Aynı hesabı kullanarak birden fazla cihaza da kurabildiğiniz için tüm mobil cihazlarınızdan arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Uygulamanın arayüzünün basit ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmış olması sayesinde hem arkadaşlarınızı eklerken hem de onlarla mesajlaşırken pek bir zorluk çekeceğinizi sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Textie Messaging

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Textie Messaging uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.

Textie Messaging uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor ve diğer mesajlaşma uygulamalarından sıkılan kullanıcıların deneyebilecekleri seçeneklerden birisi. Dolayısıyla kolay kullanılır arayüzü, basit yapısı ve kolayca sohbete imkan tanıyan mesajlaşma olanakları ile Textie Messaging'i denememek için hiç bir sebep yok.

Uygulama hem klasik bir şekilde yazılı mesajlar göndermeye imkan tanıyor, hem de mesajların içerisine resimler ve fotoğraflar eklemeye izin veriyor. Böylece yazdıklarınızı desteklemek için çektiğiniz ya da galerinizde bulunan görselleri kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda ABD'de yaşayan kullanıcılar çeşitli operatörlere ücretsiz olarak uygulama vasıtasıyla mesajlar gönderebilirler. Dolayısıyla bu ülkede yaşayan kullanıcıların ücretsiz SMS gönderme aracı olarak kullanmaları da mümkün.

Uygulamayı kullanarak aldığınız mesajlar devamlı olarak arşivleniyorlar ve bu nedenle hemen hemen tüm iletişimlerinize daha sonra da erişebiliyorsunuz. Sohbet ettiğiniz kişinin iletişim bilgileri ve profiline erişmek de sohbet penceresi üzerinden görebiliyorsunuz.

Textie Messaging'in ücretsiz sürümünde maalesef reklamlar yer alıyor ve bu durum bazı kullanıcılara rahatsızlık verebilir. Ücretli satın alma seçeneklerini kullanarak tam sürüme geçebiliyor ve böylece tüm reklamlardan kurtulabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Messaging

    Alpha Messaging uygulamasıyla Android cihazlarınızdan göndereceğiniz mesajları zamanlayabilmeniz mümkün.
  • Lango Messaging

    Lango Messaging Android uygulamasıyla hem mesajlar gönderebilir, hem de internet meme'leri yaratabilirsiniz.
  • Sliding Messaging

    Android için Mesajlaşma uygulaması olan Sliding Messaging, metin mesajlarınızı yeni ve güncel bir formatta kolayca yönetmenizi sağlar.
  • Messaging

    Messaging uygulaması gelişmiş özellikler sunan başarılı bir SMS uygulaması.
  • SMS Text Messaging PC & Backup

    SMS Text Messaging PC & Backup, bilgisayar üzerinden kısa mesaj okumayı ve göndermeyi mümkün kılan bir mobil uygulama.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.