The 100 Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

The 100 Game basit ve sade tasarımıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunudur.

The 100 Game Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir bulmaca oyunudur. Sade tasarımıyla dikkat çeken oyunda gereksiz ayrıntılar yer almıyor. Bu yönüyle tamamen rafine bir bulmaca deneyimi sunan oyunda farklı zorluk seviyelerine de yer verilmiş.

Oyuna başladığınızda Kolay, Zor, İmkansız gibi zorluk seviyelerinden birini seçme şansına sahip oluyorsunuz. Seviyenize ve beklentilerinize göre herangi bir zorluk seviyesi seçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz. Bu zorluk seviyelerine ek olarak bir de zamana karşı modu yer alıyor. Bu modda belirli bir süreye sahibiz ve süre bitmeden 100’e ulaşmaya çalışıyoruz.

The 100 Game’de anlaması kolay fakat gerçekleştirmesi epey zor olan bir görevi üstleniyoruz. Oyunda 1’den başlayan ardışık sayıları sol, sağ, aşağı, yukarı ve çapraz olarak dizerek 100 sayısına ulaşmaya çalışıyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var; en fazla üç hamleyi geri alabiliyoruz dolayısıyla sayıları yerleştirirken akılcı olmalıyız.

Diğer bulmaca oyunlarında olduğu gibi The 100 Game’de de Facebook desteği es geçilmemiş. Bu özelliği kullanarak arkadaşlarınızla sosyal medya üzerinden etkileşime geçebilir ve oyundan elde ettiğiniz puanları karşılaştırabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

The 100 Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

The 100 Game iOS cihazınızda oynayabileceğiniz keyifli ve nostaljik bir bulmaca oyunudur.

The 100 Game tamamen ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Hem iOS hem de Android platformları üzerinde sunulan bu oyunda sade bir altyapıya yer verilmiş. Görsel olarak bir bulmaca oyunundan beklenen rafineliği sunan oyunda kolay gibi görünen fakat pratikte bir hayli zor olan bir görevi üstleniyoruz.

Oyuna ilk giriş ekranında farklı zorluk seviyelerinin yer aldığı bir ekran bizi karşılıyor. Kolay, Zor, İmkansız gibi zorluk seviyelerinden birini seçerek oyuna başlıyoruz. Bunlara ek olarak bir de zamana karşı modu yer almakta. Bu mod aynı zamanda bir zorluk seviyesi olarak da düşünülebilir. Belli bir süreye sahibiz ve o süre bitmeden görevimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

The 100 Game’deki amacımız ekranda yer alan tabloya sayıları yerleştirerek 100 sayısına ulaşmak. 1’den başlayan ardışık sayıları çapraz, sağ, sol ve yukarı yerleştirerek 100’e ulaşmamız gerekiyor. Bu noktada dikkat etmemiz gerken bir ayrıntı var o da en fazla 3 hamleyi geri alabildiğimiz. Bu kural çerçevesinde hareket ederek daha planlı ve dikkatli hameleler yapmalıyız.

Özet olarak bulmaca oyunları ilginizi çekiyorsa The 100 Game’i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Colorin - The Coloring Game

    Colorin - The Coloring Game boyama yapmayı sevenler için oldukça bağımlılık yapan bir oyun.
  • The Pirate Game (Free)

    The Pirate Game (Free) fizik tabanlı bulmacaları çözmeye çalıştığımız bir Android oyunudur.
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.