The Balloons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

The Balloons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

The Balloons eğer reflekslerinizi test edebileceğiniz ve en yüksek puanı yakalamak için yarışabileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Balloons'da uçan bir balonun macerasına tanık oluyoruz. Oyunda temel olarak uçan bir balonla en yüksek nokyaya yükselmeye çalışıyoruz. Balonumuz sürekli yükselirken bize düşen görev balonumuzu yönlendirmek ve engellere takılıp patlamasını önlemek.

The Balloons'da balonumuzu patlamadan yükselebilmemiz için duvarlara ve tavanlara monte edilmiş dikenlere dikkat etmemiz, bu dikenlere değmeden platformlar arasında balonumuzu yönlendirmemiz gerekiyor. Oyun içinde diken gibi sabit engellerin yanısıra hareketli engeller de yer alıyor. Başlarda kolay olan oyunda işler gittikçe karışmaya başlıyor ve eliniz ayağınıza dolaşabiliyor. The Balloons bu nedenle yüksek puan kazanılması oldukça zor olan bir beceri oyunu .

The Balloons, reto tarzdaki grafikleri, ses ve müzik efektleriyle hoş bir görünüm sunmakta.

Can Erdil Şentürk

The Balloons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

The Balloons mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

The Balloons oyunculara zorlu ve heyecanlı bir oyun tecrübesi sunan ve bir kere oynadıktan sonra elinizden bırakamayacağınız bir beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyun olan The Balloons'da uçan balonların hikayesi konu alınıyor. Flappy Bird ile başlayan beceri oyunu furyasının başarılı bir üyesi olan The Balloons'da temel olarak en yükseğe çıkmaya çalışan bir uçan balona yardımcı oluyoruz. Fakat bu iş için birçok ölümcül tuzağa ve bizi yok etmeye çalışan hain yaratıklara karşı mücadele etmemiz gerekiyor.Biz yükselirken bizi çekemeyenler bize oklar fırlatıyor, ninja yıldızları ile bizipatlatmaya çalışıyorlar. Yolumuz üzerine döşenen sivri kazıklardan bahsetmeye bile gerek yok.

The Balloons'da temel amacımız en yüksek noktaya ulaşmak için mücadele etmek, en çok altını toplamak ve en yüksek puanı yakalamak. Oyun başlarda kolay olsa da biz yükseldikçe karşımıza çıkan tuzaklar yoğunlaşıyor ve balonumuza yapılan saldırılar artıyor. Kazandığımız altınlarla yeni balonların ve kahramanların kilidini açabilmemiz mümkün. Oyunu kolay bir şekilde oynayabilmeniz mümkün. Balonunuzu yönlendirmek için ekrana dokunuyorsunuz; fakat karşınıza çıkan engeller ve tuzaklar karşısında reflekslerinizi zorlu bir test bekliyor.

Retro tarzda sevimli 8 bir grafiklere sahip olan The Balloons yine aynı tarzda ses efektlerine ve müziklere yer veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Balloons

    Baby Balloons, bebeklerinizin ve ufak çocuklarınızın Android cihazlarınız üzerinde balon ve baloncuklar ile oynayarak eğlenmesini ve oyalanmasını sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Order In The Court!

    Order In The Court! ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Grab the Money

    Grab the Money reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The BreakingBox

    The BreakingBox, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • The Glop

    The Glop, elinizdeki şekilleri engellere çarptırmadan ilerletmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.