The Beaters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

The Beaters, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bulmaca oyunudur.

The Beaters, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir bulmaca oyunudur. 

Tayvanlı oyun geliştiricisi Akutsaki tarafından yapılan The Beaters, daha önce mobil cihazlarda çokça gördüğümüz bir oyun türünü kendisine göre yorumluyor ve üzerine küçük bir hikaye koyarak bizlerin karşısına çıkarıyor. Oyunun temel mekanikleri, herkesin bildiği Candy Crush ile aynı çalışıyor. Yani aynı renkli nesneleri yan yana getiriyorsunuz ve üzerlerine basıyorsunuz. Bir dokunuşla birlikte o nesneler yok oluyor ve yukarıdan yenileri geliyor. Böyle böyle ekrandaki renkli tamamlayarak, istenilen puanı almaya çalışıyorsunuz.

Bu sefer karşımızda şekerler yerine uzay taşları bulunuyor. Çünkü oyunda evrene yayılmış, işgalci bir ırka karşı kurduğumuz dört kişilik ekiple mücadele veriyoruz. Her bölümde istenilen görevleri tamamlayarak, işgali engellemeye çalışıyoruz. Bazı bölümlerde ise karşımıza "boss" diye tabir edilen güçlü düşmanlar çıkıyor ve onları dövmek için daha büyük eforlar saf etmemiz isteniyor. Küçük hikaye parçaları ve iyi animasyonlarla eğlenceli hale getirilen oyuna dair detayları ise hemen aşağıda bulabileceğiniz videodan izleyebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

The Beaters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
417 MB DOSYA BOYUTU

The Beaters, iOS işletim sistemi üzerinde çalışabilen ve kendine has hikayesi bulunan bir tür bulmaca oyunudur.

The Beaters, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir bulmaca oyunudur. 

Akatsuki isimli Tayvanlı bir oyun stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, daha önce çokça gördüğümüz bir oyun türünü kendisine göre yorumluyor. Candy Crush ile pik noktasına ulaşan bu oyun türünde amacımız, benzer renkli nesneleri yan yana getirerek, ortadan kaldırmak. Birbirine bağlı ne kadar çok aynı renkli nesne yan yana gelirse, o kadar fazla puan aldığımız bu oyun türüne ufak dokunuşlar yapan oyun stüdyosu, küçük de bir hikaye ekleyerek, oyuncuların beğenisine sunmuş. 

The Beaters'da evrenin neredeyse her yanına dağılmış, bir ırkla kahramanca bir mücadeleye giriyoruz. Seçtiğimiz dört farklı karakterle birlikte, küçük canavalara ve bölümlerin sonunda çıkan büyük "boss"lara karşı savaştığımız oyun boyunca, aynı renkli uzay taşlarını yan yana getirerek yok etmeye çalışıyoruz. Oldukça eğlenceli bir yapısı ve oyuncuyu kendisine çeken bir yanı olan bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgilere ise hemen aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.
  • Break the Prison

    Break the Prison mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur