The Beggar's Ride

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
274 MB DOSYA BOYUTU

The Beggar's Ride mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

The Beggar's Ride oyunculara güzel bir hikaye, görünüm ve oynanış sunmayı başarabilen bir mobil platform oyunu  olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan The Beggar's Ride'da bizi ilginç bir kahraman ve bir o kadar da ilginç bir hikaye bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı hiç de kahraman olmaya gönlü olmayan ihtiyar bir dilenci. İhtiyar dostumuzun macerası bir gün tesadüfen gizemli bir maske bulmasıyla başlıyor. Bu maske başta basit bir maske gibi görünse de kahramanımızın bütün dünyasını değiştiriyor. Farklı boyutlar arasında geçişin anahtarı olan bu maske yüzünden kahramanımız tamamen yabancı olduğu bir boyutta hapsoluyor. Buradan kurtulabilmesi için ise karşısına çıkan zorlu bulmacaları çözmesi gerekiyor. Biz de ona bu macerasında yardımcı oluyoruz.

The Beggar's Ride'da kahramanımız kazandığı yeni büyülü güçler ile etrafındaki şeylerin yerini ve şeklini değiştirebiliyor. Khramanımızın bu yeteneğinden faydalanarak karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye ve bölümleri geçerek oyunu tamamlamaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde birçok zorlu bulmacada yaratıcılığımızı konuşturmamız gerekiyor.

The Beggar's Ride'ın tatmin edici bir görsel kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

The Beggar's Ride

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

The Beggar's Ride mobil cihalzarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

The Beggar's Ride oyunculara kaliteli bir hikaye ve eğlenceli bir oynanış sunmayı başarabilen bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir platform - bulmaca oyunu olan The Beggar's Ride'da yaşlı bir dilencinin sıradışı macerasına tanık oluyoruz. Kahramanımızın macerası bir gün gizemli bir maske bulmasıyla başlıyor. Kahramanımız bu maskeyi taktığında farklı bir dünyaya geçiş yapıyor. Fakat bu yolculuk genç ve güçlü bir kahramana uygun bir yolculukken kahramanımız sadece bir dilenci olarak ne yapacağını bilemiyor. Biz de ona bu dünyada yolunu bulması için yardımcı oluyoruz.

The Beggar's Ride boyunca kahramanımızın kim olduğunu keşfetmek için uğraşıyor ve ilginç mekanları ziyaret ediyoruz. Karşımıza çıkan bulmacaları çevremizdeki şeylerin yerini ve şeklini değiştirerek çözebilmekteyiz. Kahramanımızın ziyaret ettiği yeni dünyada tanrısal güçler kazanması ise oyun eğlence kazandırıyor.

The Beggar's Ride oldukça güzel grafiklere sahip. Oyunu bir kere satın aldıktan sonra uygulama içi satın alım işlemleriyle de uğraşmıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ride with the Frog

    Ride with the Frog, kurbağanın arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olduğunuz platform oyunu.
  • Virtual Beggar

    Virtual Beggar mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dilencilik oyunudur
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • Drift Ride APK

    Drift Ride APK, gerçek fiziklere ve grafiklere sahip bir mobil araba yarışı oyunudur.
  • Beggar Life

    Sokaklarda dilencilik yaparak servetinizi büyütebileceğiniz ilginç bir para kazanma oyunudur.
  • Ride Master APK

    Ride Master APK'da, hayal gücünüzdeki aracı oluşturabilir, yarışlara katılabilir ve basit grafikleri deneyimleyebilirsiniz.
  • Beggar Life 2

    Dilencilik yaparak insanların paralarını sömüreceğiniz ve servetinizi büyüterek ticarete atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Ride My Bike

    Ride My Bike, çocukların uzun süre boyunca zevkle oynayabilecekleri bir bisiklet sürme oyunu.