The Cave

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
955 TOPLAM İNDİRME

The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.

The Cave, bir mağaranın derinliklerine ineceğiniz ve orada yaşayacağınız maceraları konu alan oldukça başarılı bir Android oyunudur.

Monkey Island'ın yaratıcısı Ron Gilbert tarafından ortaya çıkan bu macera oyunu Double Fine Productions tarafından mobil cihazlar üzerine taşındı.

Her biri kendine has bir kişiliğe ve hikayeye sahip olan karakterlerin yer aldığı oyunda maceraperest bir ekibi birleştirerek mağaranın kalbini bulmaya çalışacaksınız.

Uzun yıllar boyunca saklı kalan mağara içerisinde yer alan farklı mekanlar üzerinde yer alan bulmacaları çözerek yolunuza devam etmeniz gereken The Cave, sizleri saatlerce başına kitleyebilecek kadar bağımlılık yapabilir.

Farklı 7 karakterden 3'ünü seçerek mağaranın derinliklerine doğru giden bir maceraya atılacağınız oyunda karşınıza çıkan bulmacaları çözmek için sürekli olarak sahip olduğunuz karakterler arasında geçiş yapmanız gerekmektedir. Çünkü her karakterin kendine has özellikleri ve yapabileceği şeyler var. Bu nedenle takımınızı en iyi şekilde oluşturmanız sizin yararınıza olacaktır.

Mağaranın derinliklerine doğru sürükleneceğiniz bu aksiyon ve macera dolu oyunda, sizler de hemen yerinizi alabilirsiniz. Mağara sizleri bekliyor.

Can Çevrim

The Cave

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME

The Cave, iOS kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça farklı bir aksiyon oyunudur.

Halihazırda PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U platformları üzerinde oyunseverler tarafından beğenilerek oynanan ve hikayesini Monkey Island'ın yaratıcısı Ron Gilbert'ten alan The Cave, Double Fine Productions firması aracılığıyla artık mobil cihazlar üzerinde de oynanabiliyor.

iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabileceği bu aksiyon ve macera oyununda amacınız karşınıza çıkan farklı bulmacaları çözerek, mağaranın derinliklerine doğru ilerlemek.

Oldukça etkileyici grafik ve ses efektlerine sahip olan The Cave, oyunculara klasik bir platform oyununa göre çok daha farklı atmosferlere sahip ortamlar sunuyor. Özellikle hikayenin bir mağara içerisinde geçtiğini düşündüğünüz zaman, karşınıza çıkacak olan ve etkileşim halinde olacağınız ortamlar gerçekten sizleri şaşırtabilir.

 

Oynanabilir 7 farklı karakterin yer aldığı oyunda, her karakter kendine özgü yeteneklere sahip ve hepsinin farklı hikayesi var. Oyunu başlarken bu 7 karakter arasından en çok işimize yarayabileceğini düşündüğümüz 3 tanesini seçerek maceramıza başlıyoruz.

Mağaranın kalbine doğru ilerleyen yolculuğumuz sırasında karşımıza çıkan zorlu bulmacaları çözebilmek için çoğu zaman takımımız içerisinde yer alan karakterler arasında geçiş yapmamız gerekiyor. Çünkü karakterlerimizin sahip olduğu özel yetenekler bazı bulmacaları çözmek konusunda bizlere gereğinden çok daha fazla yardımcı olabiliyor.

Platform, aksiyon, bulmaca ve macera oyunlarının sahip olduğu öğeleri bir araya toplayan kaliteli bir yapım olan The Cave'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • The Greedy Cave

    The Greedy Cave'de çok uzaklarda bir ülkedesin ve gizemlerle dolu bir hayatın var. Gözünü açık tut.
  • The Mammoth: A Cave Painting

    The Mammoth: A Cave Painting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Dangerous Cave

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir arcade oyunu
  • Jelly Cave

    Jelly Cave ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.