The Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Çölde polislerden kaçıyorsunuz.

The Chase, çölde polislerden kaçma mücadelesi verdiğiniz bir mobil yarış oyunu. Kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan araba yarış oyunlarını seviyor, polis kovalamaca oyunlarına bayılıyorsanız bu oyunu kesinlikle indirmelisiniz.

Android platformuna ücretsiz çıkış yapan The Chase (Kovalamak) oyununda polislerden kaçıyorsunuz. Klasik polisten kaçma oyunlarından biraz farklı. Çöldesiniz. Arabanızla kaçışı sürdürürken kaza yaptığınızda hasarlı aracınızdan çıkıp kaçmaya devam ediyorsunuz. Koşarak sürdürdüğünüz kaçışta polise yakalanırsanız oyun sonlanıyor. Her başarılı kaçış sonrasında da yeni bir arabanın kilidini açıyorsunuz. Unutmadan, oyun açık dünya.

 

Erkan Calp

The Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
238.3 MB DOSYA BOYUTU

Çöl polislerini atlatmaya çalışıyoruz.

The Chase iOS oyununda çölde polislerden kaçma mücadelesi veriyorsunuz. Çöl temalı polis kovalamaca oyunu süper eğlenceli. Kaçış oyunlarını, araba yarış oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda polislerden kaçarken kendinizi gülmekten alamayacaksınız.

Açık dünya polisten kaçış oyunu The Chase’de (Kovalamak) çölde kanundan kaçan bir Arabın yerine geçiyorsunuz. Aracınızla atladığınız gibi aksiyon başlıyor. Çöl polisleri sıcak takipte. Peşinizdeki onlarca polisi atlatmak zorundasınız. Kaza yaptığınızda da kaçış sonlanmıyor, koşarak kaçmaya devam ediyor, aynasızları atlatmaya çalışıyorsunuz. Açık dünya bir oyun; dolayısıyla polise yakalanmadığınız sürece oyun bitmiyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Runner

    Ketchapp'ın yeni oyununda aynasızlardan kaçıyoruz.
  • Polis Kovalamacası

    Polis Kovalamacası mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Pixel Drifters: Nitro

    Polis kovalamacası da içeren retro drift yarış oyunu
  • Car vs Cops

    Polis kovalamacalı araba oyunlarını seviyorsanız kaçırmayın!
  • Smashy Road Rage

    Trafiği birbirine katmak uğruna polisleri atlatın.
  • Hırsız Polis 3D Araba Oyunu

    Hırsız Polis 3D Araba Oyunu, araba yarışı oyunu severlerin Android cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir hırsız polis oyunudur.
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.