The Counter Of Death

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

The Counter Of Death, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro dövüş oyunu.

The Counter Of Death, eski atari oyunlarını özleyenler için hazırlanmış enfes bir kung fu dövüş oyunu ve Android platformunda ücretsiz olarak yerini almış. Kung Fu sineması sektörüne yeni bir boyut kazandıran efsane usta Bruce Lee ve birçok Kung Fu filminden esinlenerek geliştirildiği belirtilen oyunda haince kaçırılan sevgilimizi kurtarmaya çalışıyoruz.

Oyunun başlangıcında birkaç kişiyi dövdükten sonra sevgilimize kavuşmanın mutluluğunu yaşarken arkamızdan sinsice yaklaşan bir adamın darbesini alıp yere yığılıyoruz. Gözümüzü açtığımızda sevgilimizi bulamayıp kötü adamların peşine düşüyoruz.

Karşımıza çıkan herkesi öğrendiğimiz dövüş teknikleriyle seri şekilde yere sererek ilerlediğimiz oyunda korunmak ve vurmak için büyük ok işaretlerine dokunuyoruz. Bazı adamları tek vuruşta indirmemiz mümkün olmuyor. Bu noktada kafamızda beliren ok işaretlerine belirtilen sırada basarak kombo yapmamız gerekiyor. Son kata ulaşıp sevgilimizi gördüğümüzde oyun sonlanmış oluyor.

Erkan Calp

The Counter Of Death

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

The Counter Of Death, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kung fu dövüş oyunu.

The Counter Of Death, atari oyunlarını bilenlerin iki kat keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir dövüş oyunu. Efsane isim Bruce Lee ve Kung Fu filmlerinden esinlenerek geliştirilen oyunda kız arkadaşı kaçırılan bir Kung Fu ustasının yerine geçiyoruz.

Retro görsel ve sesleriyle nostalji yaşatan oyunda bilinmedik kişilerce kaçırılan sevgilimize kavuşmak için önümüze geleni öğrendiğimiz Kung Fu tekniklerini kullanarak yere sermemiz gerekiyor. Oyunun başlangıcında birkaç kişiyi dövdükten sonra sevgilimize ulaşıyoruz ancak sevincimiz fazla sürmüyor; arkamızdan aldığımız darbe sonucunda yere yığılıyoruz. Kalktığımızda sevgilimizin peşine düşüyoruz.

İki boyutlu grafiklere sahip dövüş oyununda karşımıza çıkanları indirmek için ok işaretlerini kullanıyoruz. Bazı düşmanları tek yumruğumuzla yere sererken, bazılarını kombo yaparak geçebiliyoruz. Kombo yapmak içinse kafamızda beliren ok işaretlerine doğru sırayla kısa sürede basmamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • KILL YOUR BF Death Of Stickman

    KILL YOUR BF Death Of Stickman ile erkek arkadaşınızdan veya eşinizden intikam alabilirsiniz
  • Guns Of Death

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir Online FPS deneyimi
  • Giant Boulder Of Death

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • League of Legends Counter

    League of Legends Counter, şampiyon seçimi yaparken karşı şampiyonları seçmeniz için rehberlik eden bir Android uygulamasıdır.
  • Death Battle

    Death Battle bol aksiyon sunan ücretsiz bir Android oyunudur
  • DEATH DOME

    DEATH DOME bol eğlence sunan başarılı bir aksiyon oyunudur
  • SWAT TEAM: Counter Terrorist

    SWAT TEAM: Counter Terrorist mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur