The Gordian Knot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Müzikleriyle sıradışı bir ambiyans yaratan The Gordian Knot, Android için ücretsiz bir platform ve bulmaca oyunu.

Oldukça ilginç, rüya alemine benzer atmosferler yaratan The Gordian Knot isimli Android oyunu, bulmaca unsurlarını 90'lı yıllardan kalma platform oyunu mekanikleriyle çözmenizi istiyor. Paralı olan versiyonu haricinde Android için ücretsiz ama reklamlı bir versiyonu da bulunan oyun özellikle de atmosferik müzikleri ve kahverengi tonu bol olan bölüm tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Kwid Media isimli bağımsız oyun geliştiricileri tarafından yapılan The Gordian Knot, mantık bulmacaları çözdüğünüz sakin bir oyun. Ama platform tarzı oynanış ve ambiyansa yedirilmiş olan müzik olağanüstü bir derinlik hissiyatı vermeyi başarıyor. Oyunun bulmacaları aslında pek de kolay değil ama oyun içerisinde ölmek gibi bir seçenek olmadığı için tekrar tekrar denemekten sinirleriniz bozulmayacaktır.

Genç bir kaşifin labirent şeklindeki bir kalenin içinde hapsolmasını konu alan oyunda amacınız elbette karmaşık bulmacaları çözüp çıkış yoluna ulaşmak. Bunun için ana karakterinizin nesnelerle olan iletişimi çok önemli. Kapı açan anahtarlar, üstüne binilebilen kutular, su birikintilerini boşaltan gider kapakları gibi önemli değişkenleri etkin olarak bulup kullanmanız gerekecek.

Ücretsiz bir oyun için oldukça güzel bir altyapı sunan bu bulmaca oyunu kaliteli bulmacalar çözmenizi sağlayacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.
  • Ted the Jumper

    Ted the Jumper karşımıza yüksek kaliteli bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.