The Hit Car

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

The Hit Car güzel görünümlü bir mobil sonsuz koşu oyunudur

The Hit Car hem araç kullanma yeteneklerini sergileyebileceğiniz hem de amansız bir zombi savaşına katılabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Hit Car'da herşey bir şehrin zombiler tarafından istila edilmesiyle başlıyor. Şehrin her köşesi yeşil zombilerle dolup taşmaya başladıktan sonra hayatta kalan insanlar artık savaşmaya ve zombileri geri püskürtmeye karar veriyorlar. BU iş için de en güvenli yol arabalara ve çeşitli araçlara atlayarak zombileri ezmek. Biz oyunda aracına atlayarak zombileri ezmeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz.

The Hit Car'da yapmamız gereken şey aracımız sürekli ilerken ona yön vermek ve zombileri ezerek puan kazanmak. The Hit Car bir sonsuz koşu oyunu gibi oynanabilse de oyunu oynarken daha özgür olduğumuz söylenebilir. Aracımızı sağa veya sola döndürebiliyor, haritanın farklı noktalarına doğru yol alabiliyoruz. Hatta kendi etrafımızda da dönebiliyoruz. Oyunda direklere, binalara ve yoldaki araçlar gibi engellere çarpmadan olabildiğince çok zombi öldürmeye ve para toplamaya çalışıyoruz. Oyunda ilerledikçe aracımızı silahlarla donatabilmemiz de mümkün.

The Hit Car göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyunun kontrolleri de oldukça basit.

Can Erdil Şentürk

The Hit Car

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
49.7 MB DOSYA BOYUTU

The Hit Car'da kasabamızı işgal eden adamları aracımızla ezerek durdurmaya çalışıyoruz.

The Hit Car, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış eğlenceli ve aksiyon dozu yüksek bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu aksiyon oyunundaki temel görevimiz kasabamızı işgal eden adamları aracımızla ezmek ve bu sayede kasabayı kurtarmak.

Konusu her ne kadar şiddet eğilimli olsa da gerek grafikleri gerekse oyunun genel atmosferi en ufak bir zararlı öğe içermiyor. Dolayısıyla bu oyunu çocuk yaştaki oyunseverlere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.

Oyunda kullanılan grafikler son derece kaliteli görünüyor. Modern zamanların tasarım dilini yansıtan bu grafiklere bir de gerçekçi bir fizik motoru eşlik ediyor. Etraftaki objelere çarptığımız zaman ortaya çıkan animasyonlar son derece gerçekçi.

Oyundaki temel amacımız istilada bulunanları yok etmek olduğu için altımızdaki aracın da bu göreve uygun olması gerekiyor. Bölümlerdeki paraları toplayarak aracımızı modifiye edebiliyor ve onu bu sayede daha güçlü kılabiliyoruz. Onlarca farklı tasarımlı bölümün olması, oyunun kısa sürede monoton bir hale gelmesine engel oluyor.

Ekrana yapacağımız basit dokunuşlarla kontrol edebildiğimiz aracımızı tam olarak düşmanların üzerine sürmemiz gerekiyor. Sergilediğimiz performansa göre de başarımlar kazanıyoruz. Eğer aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız The Hit Car iyi bir tercih olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hit the Slime

    Hit the Slime, amacınızın ormanı korumak ve canavarlara saldırarak onları yok etmek olduğu, ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Hit the Gator

    Hit the Gator eğlenceli bir timsah oyunudur
  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Car on the Run: Epic Chase

    Polislerden kaçmaya çalışacağız.
  • Hit The Apple

    Hit The Apple, karşınızda duran adamın kafasındaki elmayı hedef alarak atacağınız ok ile vurmaya çalışacağınız oldukça eğlenceli bir Android oyunudur.
  • HIT

    HIT mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu
  • Hit Master 3D: Bıçaklı Suikast

    Hit Master 3D: Bıçaklı Suikast Android oyununda dünyayı kurtarma görevi verilen bir ajanın yerine geçiyorsunuz.
  • Pop The Car

    Pop The Car ilginç bir mobil beceri oyunudur