The Inner World

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
691 MB DOSYA BOYUTU

2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Almanların mutfağından 2014 senesinin en iyi oyunu seçilen The Inner World, geçtiğimiz sene PC ve Mac için çıkmıştı. 2013'te de en iyi aile oyunlarından biri seçilen bu oyun gerçekten de her yaştan oyunseverin keyifle vakit geçirmesini sağlıyor. Telefon ve tabletlerde ikinci bir bahar yaşayan point and click adventure oyunları kervanına katılan bu oyun Fransızların ve Amerikalıların hakim olduğu bir piyasaya Almanların da çorbaya tuz katabileceğini gösteriyor.

Hikayelerin her daim oyunun merkezinde olduğu point and click adventure oyunlarında bu sefer de durum farklı değil. Hikayemiz Robert isimli altından bir kalbi olan bir gencin üzerinde yoğunlaşıyor. Rüzgar manastırında müzisyen olan Robert, rüzgarın sırrını keşfedebilmek için rüzgarı yaratan 3 tanrının izini sürecektir. Yanında yol arkadaşı olacak hırsız kız Laura ile bilginin ve zekanın işbirliğini oyun içinde deneyimleyeceksiniz.

Oyunun uzun bir içeriği olduğunu es geçmek istemiyorum. İngilizce ve Almanca opsiyonların olduğu full altyazı ve seslendirme desteğini içeren oyun sizi kahkahadan yere devirecek bir komediyi de içeriyor. Tamamen el çizimi havasında olan oyun haritaları ve karakter ile etkileşim oldukça başarılı bir oyun planıyla birlikte etkileyici bir havayı mobil cihazınızdan size aktarıyor.

Alper Çetiner

The Inner World

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
1.46 GB DOSYA BOYUTU

2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Almanya'dan çıkma bir oyun olan The Inner World isimli point and click adventure, 2014 yılının en iyi Alman oyunu seçildi. Bundan bir sene önce PC ve Mac için çıkan oyun, dönemin en iyi aile oyunlarından biri. Sahiden de her yaştan insanın eğlenerek oynayabileceği bir point and click adventure yapan Almanlar, bu oyun türünde söz sahibi olan Amerikalılara ve Fransızlara kafa tutabilecek bir hava yakalamışlar.

Point and click adventure oyunlarında hikaye her daim oyunun temelini oluşturur ve büyük önem taşır. The Inner World için de bu durum farksız. Oyunun merkezini oluşturan karakter ise genç Robert. Robert, rüzgar manastırında ayin müzikleri yapan bir gençtir ve bir gün rüzgarı yaratan 3 tanrının izinden gitmek için kendini bir maceraya atmaya karar verir. Yanında ona eşlik edecek dostu ise Laura isimli hırsız bir kız. Bilgi ile zekanın birlikte işlendiği bu ikili ile sizi sayısız maceralar bekliyor.

Oyunun fiyatı sizi korkutuyor olabilir ancak içerik olarak son derece zengin olan The Inner World, İngilizce ve Almanca olarak full altyazı ve seslendirme desteğine sahip. Öte yandan el çizimi havasındaki haritalar ve karakterlerin nesnelerle etkileşimi harika bir dinamizm sağlarken oyunun içersindeki mizahi içerikler sizi gülerken koltuktan düşürebilecek kadar iyi.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • Paranormal Pursuit

    Paranormal Pursuit point and click türünde bir mobil macera oyunudur
  • Sanitarium

    Sanitarium başarılı bir mobil point and click macera oyunudur
  • Haunted House Mysteries

    Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur
  • Syberia 2

    Syberia 2, point and click türünde bir macera oyunudur
  • The Inner Self

    The Inner Self, doğru yolları tahmin ederek yanmadan ilerlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Awakener

    Awakener 90'lı yılların klasik macera türünde geliştirilmiş, Android için tasarlanan ücretsiz bir point and click macera oyunudur.
  • Facility 47

    Facility 47 point & click türünde bir mobil macera oyunudur