The Legend of Holy Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
423 TOPLAM İNDİRME

The Legend of Holy Archer ile ok atma yeteneklerimizi sınıyoruz

The Legend of Holy Archer, ok atma yeteneklerimizi sınanamıza imkan tanıyan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunudur.

The Legend of Holy Archer'da destansı bir hikayeye tanık oluyoruz. Oyunda herşey masallara konu olmuş bir krallığın yakınlarında aniden bir şeytan deliğinin ortaya çıkmasıyla başlıyor. Bu şeytan deliğinden efsanelere ve korku hikayelerine konu olmuş canavarlar fırlamış ve krallığın kapılarına dayanarak insanları tehdit etmeye başlamıştır. Bu tehdide karşı tek ayakta duran ise yalnız bir okçu olmuştur. Okçumuz bizzat kralın kendisi tarafından kutsanmış oklar kullanmaktadır ve bu oklar canavarları durdurabilecek tek silahlardır.

The Legend of Holy Archer oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip. Eğer Dead Trigger 2 oynadıysanız ve sniper görevlerini hatırlıyorsanız oyuna yabancılık çekmeyeceksiniz. Oyunda bize belli sayıda ok veriliyor ve bu oklar tükenmeden canavarları öldürmemiz isteniyor. Oklarımızı fırlattıktan sonra gerçek zamanlı olarak kontrol edebiliyor ve gidecekleri yönü belirleyebiliyoruz. Bunun için dokunmatik kontrolleri kullanmaktayız.

The Legend of Holy Archer yüksek bir grafik kalitesine sahip. Eğer kolayca oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız The Legend of Holy Archer'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

The Legend of Holy Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

The Legend of Holy Archer başarılı bir ok atma oyunudur

The Legend of Holy Archer iOS işletim sistemine sahip iPad ve iPhone üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz ve ok atma yeteneklerinizi sınayabileceğiniz bir okçuluk oyunudur.

The Legend of Holy Archer özel bir hikayeye sahiptir. Oyunda herşey efsanelere konu olmuş bir krallığın yakınlarında ortaya çıkan bir şeytan deliğiyle başlıyor. Hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bu delikten kana susamış canavarlar fırlamakta ve krallığı tehdit etmektedir. Bu durumu durdurabilecek tek kişi ise yay ve okuyla canavarların karşısına dikilen okçumuzdur. Okçumuz bizzat kral tarafından kutsanmış oklar fırmatmaktadır ve krallığının son umududur. Okçumuzun kontrolünü elimize alarak canavarları krallığa yaklaşmadan durdurmalı ve krallığımızı korumalıyız.

The Legend of Holy Archer eğer Dead Trigger 2'deki sniper görevlerini hatırlıyorsanız size yabancı gelmeyecek bir oyundur. Oyunda bize belirli sayıda oklar veriliyor ve devasa canavarları bu oklar tükenmeden öldürmemiz isteniyor. Oyunda okumuzu fırlattıktan sonra gerçek zamanlı olarak kontrol ediyoruz ve hedefine ulaşmasını sağlıyoruz. Bu iş dokunmatik kontroller sayesinde kolayca yapılabilmekte. Oyunda canavarlar haricinde bölümlere hazine sandıkları ve çeşitli bonuslar serpiştirilmiş. Bu bonus ve hazineleri vurarak altın kazanabiliyor veya canavara yüksek hasar verecek güçlendirmeleri toplayabiliyoruz.

The Legend of Holy Archer grafik olarak oldukça başarılı bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend Holy Glory

    Ölümcül güçlerle donatılmış eşsi savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Amy the Starry Archer

    Amy the Starry Archer, oyunda kontrol edeceğiniz okçu ile uçarken tüm düşmanları yok etmeniz gereken eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • PewDiePie: Legend of Brofist

    PewDiePie: Legend of Brofist, YouTube milyoneri PewDiePie'ın Android platformuna çıkardığı resmi mobil oyunu.
  • Dungeon Archer Run 3D

    Dungeon Archer Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Battle of Legend: Shadow Fight

    Krallığı savun ve diğer klanları çarpışmak için bir savaş başlat.
  • Vikings: an Archer's Journey

    Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.