The Lone Ranger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

The Lone Ranger, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz soluk kesen bir vahşi batı oyunudur.

The Lone Ranger, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri soluk kesen bir vahşi batı oyunudur.

Vahşi batıda yaşadığınız kasabanın huzurunu sağlamak ve adaleti yerine getirmek için mücadele edeceğiniz oyun, oldukça sürükleyici ve aksiyon dolu bir hikayeye sahiptir.

Kasabayı korumak için vahşi batının kötü adamlarıyla mücadele edeceğiniz ve onları adalete teslim etmeye çalışacağınız The Lone Ranger, sahip olduğu etkileyici üç boyutlu grafikleriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir.

Rol yapma, macera ve aksiyon oyunlarının sahip olduğu öğeleri oldukça akıcı bir şekilde harmanlayarak bir araya getiren oyun, vahşi batı oyunlarını seven oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesidir.

Filmde de yer alan birçok farklı karakterle karşılaşacağınız The Lone Ranger Android oyununda, adaletin efsanevi ismi olmayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

The Lone Ranger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

The Lone Ranger, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici bir western oyunudur.

The Lone Ranger, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri efsanevi bir western oyunudur.

Vahşi batının kurak topraklarında kasabanızı korumak ve adaleti sağlamak için mücadele vereceğiniz oyun, aksiyon dolu bir oynanışı sizlere sunmaktadır.

Kasaba halkının huzurunu sağlamak adına çeşitli görevlerde yer alacağınız ve birçok kötü adamla yüzleşmek zorunda kalacağınız The Lone Ranger, eski western filmlerini aratmayacak bir hikayeye sahiptir.

Aynı adı taşıyan filmin resmi iOS oyunu olarak mobil oyuncularla buluşan The Lone Ranger'da, filmden de tanıdık gelecek olan birçok farklı karakter de yer almaktadır. Görevleriniz sırasında karşılaşacağınız ve sizlere yardımcı olacak karakterler oyuna ayrı bir renk katmaktadır.

 

Eğer western filmlerini seviyorsanız ve o filmlerde yaşadığınız heyecanı mobil cihazlarınız üzerine taşıyabilecek olan bir oyun arıyorsanız, The Lone Ranger'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Kötü adamları adalete teslim etmeyi ve kasabanın huzurunu sağlamayı başararak adaletin efsanevi bekçisi olabilme şansı oyunda sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Impact The Lone Guardian

    Prensesi kurtarmak için yola çıkan şövalyeleri engelleyen canavarın rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon oyunu.
  • Lone Army Sniper Shooter

    Lone Army Sniper Shooter FPS türündeki oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Joe Dever's Lone Wolf

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.