The Smurfs Bakery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.

Şirinler köyünün vazgeçilmezi olan lezzetli pastalar ve çörekler konusunda siz de mutfağa adım ataca ve elinizi taşın altına sokacak bir oyunseverseniz The Smurfs Bakery kullanmış olduğunuz Android cihazına yakışacaktır. Dondurmadan şekerlemeye kadar Aşçı Şirin kardeşimizin aklına gelen her tarifi kapsayan bu oyunda diğer Şirinlerin de istek tarfilerini yerine getirmeniz gerekecek.

Oyunun temel fonksiyonları arasında yapacağınız tatlının ihtiyaç duyduğu malzemeleri toplamak var. Bunlar sizde bulunduğu sürece sıkıntınız yok ve mutfak tezgahında işe başlayabiliyorsunuz. Tatlılar elden geçirirken görüntünün olabildiğinde zarif olması için son dokunuşları siz dokunmatik ekranda parmağınızı sürükleyerek gerçekleştiriyorsunuz. Aşçının elini yemeğe değdirme konsepti mutfağın en önemli sırları arasında günümüzde de önemli bir yere sahip, unutmayalım.

Android Telefon ve Tablet farketmeksizin oynayabileceğiniz bu oyun tamamen ücretsiz indirilebiliyor. Dikkat etmeniz gerken tek husus uygulama içi satın alma seçenekleri olacak, çünkü burada 22 TL'ye varan teklifler karşınıza çıkabilir.

Alper Çetiner

The Smurfs Bakery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.

Şirinler köyünün sen sevilen aktivitelerinden biri elbette ki kek, pasta, dondurma, kurabiye ve birçok benzer tatlı çeşidini yemektir. Ama siz bu işleri öğrenip elini taşın altına sokacak mutfak çalışanı olabilecek misiniz? The Smurfs Bakery ile bu mücadeleyi sırtlamanız artık mümkün. iOS cihazları için hazırlanan bu mobil oyunda aklınıza gelecek bir sürü tatlı çeşidi sizin elinizin altından çıkacak ve birbirinden güzel tariflerle hazırladığınız el emeği ziyafetiniz şirinlerce tüketilecek.

Kanadalı oyun yazılımcıları olan Budge Studios tarafından hazırlanan bu mobil oyun mutfakta ziyafet yaratmak ihtiyaç duyacağınız bütün şirin çilekli malzemeleri ihtiva ediyor. Tatlıları tam anlamıyla siz elden geçiriyorsunuz. Evet, dokunmatik ekranda lazım olan ince ayarları elinizle ayarlıyorsunuz ve biliyorsunuz ki, mutfağın en önemli lezzet sırların bir tanesi de aşçının elinin yemeğe dokunmasıdır.

iPhone ve iPad kullanarak kendine has ekran optimizasyonlarını tam kalitesinde yaşayabildiğiniz bu oyunda sıfır ücret ödeyerek oynamanız mümkün. Ücretsiz olsa da dikkat etmeniz gereken konu uygulama içi satın alma olacak. Çocuğunuzun yanlışlıkla satın alma işlemi gerçekleştirmemesi için internet bağlantısını kapalı tutmanızı öneririz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Bakery Blitz

    Bakery Blitz, mutfağa girip tatlılar hazırladığınız sürükleyici bir Android oyunu.
  • Bakery Story

    Bakery Story adlı Android oyunuyla kendi sanal fırınınızı işletmeye başlayabilirsiniz.
  • Bakery Story 2

    Bakery Story 2 mobil cihazınızda oynayabilceğiniz bir pastane oyunudur
  • Smurfs Epic Run

    Smurfs Epic Run, Şirinleri Gargamel'in elinden kurtarmaya çalıştığınız koşu oyunu.
  • Smurfs Bubble Story

    Smurfs Bubble Story, Şirinler Kayıp Köy filminden esinlenerek hazırlanmış Android bulmaca oyunu.
  • Smurfs' Village

    Smurfs' Village, popüler çizgi film Şirinler üzerine kurgulanmış ve Şirinler Köyü oluşturmaya yönelik bir oyun.
  • Merge Bakery

    Lezzetli pastalar pişirebilmek için zorlu eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.