The Survivor: Rusty Forest

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,988 TOPLAM İNDİRME
171 MB DOSYA BOYUTU

The Survivor: Rusty Forest, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon odaklı oyun.

The Survivor: Rusty Forest, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir macera oyunu. Oyun dünyasında devrim yaratacak bir hikayeye sahip olasa dahi bu oyunda kullanılan Minecraft benzeri detaylar, oyunu kesinlikle denemeye değer kılıyor.

Oyunda yer verilen hikaye akışı, dünyaya yayılan ölümcül bir virüsü konu alıyor. Bu virüs sonucunda dünyadaki tüm canlılar acımasız canlılara dönüşmüşlerdir. Şans eseri bu virüsten kurtulan karakterimizi şimdi çok daha zorlu bir süreç bekliyor. Kendi yapacağımız aletler ve silahlarla hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Hayatımızı idame ettirebilmek için hem avlanmalı, hem de kendimize barınacak bir yer inşa etmeliyiz. Beslenme ve barınma gibi hayati süreçleri sağladıktan sonra ise etrafımızdaki acımasız yaratıklara karşı durmalıyız.

Oyunda kullanılan grafikler beklentilerimizi karşılamakta zorlanmadı. Minecraft'ın yapısını biraz daha gerçekçi grafiklerle buluşturduğu için birçok oyuncu tarafından rağbet göreceğini düşünüyoruz. Eğer siz de açık dünya oyunlardan keyif alıyorsanız bu oyunu mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

The Survivor: Rusty Forest

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,857 TOPLAM İNDİRME

The Survivor: Rusty Forest'ta tehlikelerle dolu bir ortamda hayatta kalmaya çalışıyoruz.

The Survivor: Rusty Forest, hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir macera oyunu olarak dikkatlerimizi çekti. Makul bir fiyaet etiketine sahip olan bu aksiyon odaklı oyundaki temel amacımız tehlikelerle dolu bir dünyada mümkün olduğunca hayatta kalmak.

Oyunda karşımıza çıkan konu aslında çok da yaratıcı değil. Fakat işlenişi itibariyle epey içerisine çekiyor ve oyuncuyu olaya dahil ediyor. Konuya göre ölümcül bir virüs dünyayı ele geçiriyor ve şans eseri virüsten etkilenmeyenlerden birisi olarak mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Oyunda yapacaklarımızın sınırı epey geniş tutulmuş. Kendimize silahlar, alet ve edevat yapabilme şansına sahibiz. Ürettiğimiz araçları kullanarak etrafımızdaki hayvanları avlamalı ve karnımızı daima tok tutmalıyız. Böylesine çetin bir dünyada barınmanın önemli bir yere sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Ufak bir kulübe yaparak dış dünyanın tehlikelerinden kendimizi biraz olsun uzak tutabiliyoruz.

Gece-gündüz dönüşümleri, rastgele yaratılan dünyaları ve gerçekçi sahneleriyle The Survivor: Rusty Forest, oynamaya değer yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • Survivor: Hapishaneden Kaçış 2

    Survivor: Hapishaneden Kaçış 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Forest

    Forest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur
  • Skibydy Craftsman Survivor

    Skibydy Craftsman Survivor, kameralı kötü adamlara yakalanmadan etraftaki nesneleri toplamaya çalıştığımız bir oyundur.
  • Survivor Animals

    Survivor Animals, küp şeklinde hayvancıkları kontrol edip ve taşlardan kaçırıp ilerleyerek en uzun süre hayatta kalmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Pudding Survivor

    Pudding Survivor, el becerilerinizi kullanarak 2 parça pudingin kontrolünü sağlayıp elde edebileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Cartoon Survivor

    Cartoon Survivor dinozorlar çağında geçen bir sonsuz koşu oyunudur
  • Forest 2

    Forest 2, Slender Man benzeri bir mobil korku oyunudur