The Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

The Troopers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

The Troopers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir oyun olan The Troopers ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Taktiksel savaşların yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan The Troopers, kendi takımınızı toplayarak zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız bir oyundur. Öfkeli ve casus askerlerin yer aldığı oyunda kendinize bir takım kuruyorsunuz. Birimlerinizi geliştirerek güçlü bir hale geliyor ve rakiplerinizde mücadele ediyorsunuz. Aksiyonu bol savaşlara dahil olabildiğiniz oyunda farklı ortamlarda oynayabiliyorsunuz. Yüksek kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak nitelendirebileceğim The Troopers'ı mutlaka denemelisiniz. Stratejik bilginizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

The Troopers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
392 MB DOSYA BOYUTU

The Troopers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

The Troopers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunudur. Kendi takımınızı toplayarak eşsiz savaşlara katıldığınız oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan The Troopers, taktiksel savaşların ve harika atmosferin yer aldığı bir oyundur. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir oyun olan The Troopers ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Farklı birimlerin yer aldığı oyunda aksiyonu bol savaşlara dahill oluyor ve stratejik bilginizi sonuna kadar test ediyorsunuz. Öfkeli ve casus askerlerin yer aldığı oyunda kendi takımınızı kurmalı ve sürekli geliştirmelisiniz. Stratejik bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm The Troopers'ı mutlaka denemelisiniz. Yüksek kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan The Troopers'ı sakın kaçırmayın.

The Troopers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Troopers: Alliance

    Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur
  • Tiny Troopers 2

    Popüler askeri strateji savaş oyunu Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda!
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.