The Verge

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

The Verge'ün resmi Android uygulaması ile teknolojiyi hareket halindeyken takip edin.

Vox Media’ya bağlı Amerika merkezli teknoloji haber ve medya sitesi The Verge’ün Android telefon ve tablet kullanıcıları için geliştirilmiş resmi uygulamasıdır. Sektörün önde gelen isimlerinden tüketici teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri takip edebileceğiniz uygulama tüm içerikleri ücretsiz olarak sunuyor.

The Verge’ün resmi Android uygulaması, The Verge’ün birbirinden deneyim editörleri tarafından paylaşılan içeriklere tek dokunuşla erişme kolaylığı sunmaktadır. Sekmeli yapıda tasarlanmış arayüz sayesinde tüm haberleri görmek yerine sadece ilginizi çeken konularda hazırlanmış haberleri okuyabilirsiniz.

The Verge’ün mobil uygulaması News, Sections, Media, Following ve Forums olmak üzere 5 sekmeden oluşan kullanımı basit ve hızlı arayüz ile geliyor. News bölümünden en son paylaşılan haberlerin yanı sıra ürün incelemelerine farklı kategorilerde en çok okunan içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Sections bölümünden ilgilendiğiniz bir marka hakkında yazılan tüm içeriklere erişebiliyorsunuz. Media bölümünden çok özel röportaj ve incelemeleri yüksek kalitede izleyebiliyorsunuz. Following bölümünden takibe aldığınız içeriklere yapılan yorumları görebiliyorsunuz. Forums bölümünden yaşadığınız bir sorunu milyonlarca The Verge üyesi ile paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

The Verge

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

The Verge uygulaması ile teknoloji dünyasından son gelişmeler anında telefon ve tabletinizde.

The Verge, 2011 yılından bu yana teknolojinin nabzını tutan, dünya çapında milyonlarca takipçisi bulunan oldukça popüler bir sitedir. Resmi iPhone ve iPad uygulamasını yükleyerek, alanında uzman kişilerce oluşturulmuş içeriklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün haber ve incelemelerinin yanı sıra çok özel röportajları izleyebilir, CES, IFA, Build, Computex gibi büyük ilgi gören etkinlikleri takip edebilirsiniz.

The Verge’ün iPhone ve iPad uygulaması oldukça zengin içeriği sahip olduğundan tüm içeriği aynı arayüz üzerinden sunmuyor. News sekmesinde o gün içerisinde paylaşılan haberler ve ürün incelemeleri yer alıyor. Sections sekmesinde markalar alfabetik olarak sıralı şekilde karşınıza geliyor. Tüm haberler yerine sadece ilgilendiğiniz markalar hakkında yazılmış haberlere ulaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. Media sekmesinde The Verge’ün geniş ekibi tarafından hazırlanmış özgün videolar bulunuyor. Following, takip ettiğiniz haberlerde güncelleme olduğu zaman bildirimde bulunan sekme. Forums ise diğer teknoloji severlerle düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz özgür bir platform.

The Verge Özellikleri:

  • Teknoloji haberlerini okuyun, incelemelere ve özel içeriklere göz atın.
  • On The Verge, The Vergecast, The Verge Mobile Show ve daha fazlasını uygulamadan ayrılmadan izleyin.
  • Fotoğraf galerilerine göz atın.
  • Haberleri sosyal ağ hesaplarınızda paylaşın.
  • Beğendiğiniz haberlere yorum yapın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Guardian

    The Guardian Android uygulaması ile İngiliz gazetesinin ödüllü içeriklerini mobilden takip edebiliyorsunuz.
  • The Curiosity

    Curiosity, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir haber uygulamasıdır.
  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.