The Walking Dead: Our World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.

The Walking Dead: Our World, mobil platformda ilk konum tabanlı, artırılmış gerçeklik zombi oyunu. Popüler dizinin izleyecilerine şiddetle tavsiye edeceğim artırılmış gerçeklik oyununda dışarıda veya evinizde zombi avına çıkıyorsunuz. Rick, Daryl, Michonne başta olmak üzere tüm öne çıkan The Walking Dead oyuncularının yer aldığı mobil oyun, ARCore destekli Android telefonlarda çalışıyor.

Google’ın artırılmış gerçeklik platformu ARCore’dan destek alan mobil oyunlardan biri The Walking Dead: Our World. İzlenme rekorları kıran popüler zombi dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu, artırılmış gerçeklik teknolojisinden destek alıyor. Bu sayede oynadığınız süre boyunca kendinizi sanki zombilerin dünyasındaymışsınız, dizinin içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. İster dışarıda ister evinizde gezinerek yürüyen ölüleri arıyor, bölgeyi temizliyorsunuz. İlerledikçe yeni karakterlerle tanışıyor, yeni silah ve öğelerin kilidini açıyorsunuz. Zombileri avlamak dışında diğer oyuncularla birleşip hayatta kalanları kurtarmak için mücadele edebiliyor, barınak inşa edebiliyorsunuz. Unutmadan, haftalık challenge’lar da düzenleniyor. Diğer oyuncularla grup kurup challenge’lara katılabiliyorsunuz. Challenge’larda büyük ödüller veriliyor.

Erkan Calp

The Walking Dead: Our World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
199.9 MB DOSYA BOYUTU

Konum tabanlı artırılmış gerçeklik zombi oyunu

The Walking Dead: Our World, mobil platformdaki ilk konum tabanlı artırılmış gerçeklik zombi oyunu olmasıyla öne çıkıyor. AMC’nin popüler zombi dizisi The Walking Dead’in mobil platforma uyarlanan oyunu, gerçeğe yakın bir zombi avlama, öldürme deneyimi yaşatıyor. Rick, Daryl, Michonne diğer sevilen The Walking Dead oyuncuları oyunda yer alıyor.

ARKit destekli iPhone’larda oynanabilir olan The Walking Dead: Our World’de etrafı gezerek bölgedeki zombileri temizlemeye çalışıyorsunuz. Yürüyen ölüler her yerde karşınıza çıkabiliyor. Konum tabanlı olduğundan bir harita üzerinden ilerliyor, bölge işaretlemesi yaparak diğer oyuncuların sizi bulmasını sağlayabiliyorsunuz. Zombi öldürdükçe yeni silah ve öğelerin kilidi açılıyor, yeni karakterler oyuna dahil oluyor. Diğer oyuncularla birleşip hayatta kalanları kurtarma, barınak inşa etme, şehri beraber savunma gibi aksiyonlara da girebiliyorsunuz. Birlik demişken, grup kurup challenge’lara katılabiliyorsunuz. Challenge’lar haftalık düzenleniyor ve güzel ödüller veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: Survivors

    The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: Road to Survival

    The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.