The Walking Dead: Road to Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME
98.3 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: Road to Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Walking Dead: Road to Survival, televizyonlarda en çok izlenen ve beğeni kazanan dizilerden olan Walking Dead'i mobil cihazlarınıza taşıyan bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan The Walking Dead: Road to Survival'da, Walking Dead'in zombi kıyametini konu alan evrenine konuk oluyoruz ve kendi hayatta kalma mücedelemizi başlatıyoruz. Zombilerin ortaya çıktıktan sonra kısa sürede şehirleri istila ettiği oyunda hayatta kalma mücadelesi günlük bir iş haline dönüşmüş, kullanılabilir kaynaklar gittikçe azalmıştır. Bu ortamda Woodbury adlı küçük bir yerleşim alanı korunaklı bir sığınak olarak sivrilmiştir. Woodbury'nin yönetimi ise Vali (Governor)'ın elindedir. Fakat Vali göründüğü kadar masum biri değidir; oyunda gizli bir cani olan Vali'nin iktidarına son vermeye ve Woodbury'ı ele geçirmeye çalışıyoruz.

The Walking Dead: Road to Survival'da diziden tanıyacağınız Rick, Glenn, Michonne, Andrea gibi kahramanları kendi takımınıza dahil ederek kaynak avına çıkabiliyorsunuz. Bu avlarda zombilerle savaşarak kaynaklar elde etmektesiniz. Kazandığınız kaynakları kasabanıza yeni binalar inşa etmek ve onu geliştirmek için kullanabiliyorsunuz. Kimi zaman oyunun gidişatını belirleyecek seçimler yapmanız gerekiyor. Dilerseniz oyunda diğer oyuncularla savaşabiliyor ve PvP karşılaşmalarına katılabiliyorsunuz.

The Walking Dead: Road to Survival, The Walking Dead öizgi romanlarındaki görsel yapıya sahip.

Can Erdil Şentürk

The Walking Dead: Road to Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
98.3 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Dead: Road to Survival zombi temalı bir mobil rol yapma oyunudur

The Walking Dead: Road to Survival ekranların sevilen zombi dizisi Walking Dead'in içerisinde geçen bir macerayı mobil cihazlarımıza taşıyan bir RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan The Walking Dead: Road to Survival'da zombiler tarafından istila edilmiş ve kaosa sürüklenmiş bir dünyaya konuk oluyoruz. Şehirler zombi sürüleri tarafından istila edilince kaynaklar azalmış, geriye az sayıda insan hayatta kalmıştır. Woodbury adlı küçük yerleşim yeri ise bu kargaşa arasında korunaklı kalmayı başarmıştır. Woodbury'nin yöneticisi Vali (Governor) caniliğiyle tanınmaktadır. Biz oyunda Vali'nin acımasız yönetimine baş kaldıran kahramnaları yönetiyoruz ve zorlu bir ölüm kalım macerasına atılıyoruz.

The Walking Dead: Road to Survival'de Walking Dead dizisinden tanıyacağınız ünlü kahramanları takımınıza dahil edebilmektesiniz. Oyun boyunca zorlu kararlar vermeniz gerekecek. Bu kararlar oyunun nasıl ilerlediğini belirliyor. Oyunda kaynak avlarına çıkarak zombilerle savaşıyorsunuz. Bu savaşlar sonrasında kahramanlarınızı geliştirebilmeniz ve güçlendirebilmeniz mümkün. Ayrıca yaşadığınız yerin savunma sistemlerini de güçlendirebiliyor, onu daha korunaklı hale getirebiliyorsunuz.

Çizgi roman tadındaki grafiklerle süslenmiş The Walking Dead: Road to Survival'ı dilerseniz tek başınıza, dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • The Walking Dead: Our World

    Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • Road To Dragons

    Road To Dragons, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir RPG olarak dikkat çekiyor.
  • The Walking Dead: Survivors

    The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!