The Walking Pet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
48.3 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Pet, Android için tasarlanmış, Ketchapp imzalı bir beceri oyunu.

The Walking Pet, beceri oyunlarıyla ünlü Ketchapp stüdyosu tarafından hazırlanmış, sürükleyici fakat bir o kadar da sinir bozucu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimizi bu oyundaki temel amacımız ekranda iki ayak üzerinde yürümeye çalışan dört ayaklı sevimli hayvanları mümkün olduğunca fazla ileri yürütmek.

İki ayak üzerinde yürümeye pek alışkın olmayan bu sevimli karakterler denge kurmakta epey güçlük çekiyorlar. Ekrana her tıkladığımızda bir adım ileri atan hayvanları uzun süre boyunca yürütebilmek için zamanlamaya çok dikkat etmemiz gerekiyor. Doğru zamanda ekrana basamazsak hayvanlar dengelerini kaybederek düşüyorlar.

Oyundaki hayvanların modellemeleri eğlenceli bir tasarıma sahipler. Yüzlerindeki o şaşkın ifade oyunu oynarken yüzümüzü bol bol güldürüyor. Fakat zaman zaman zorluktan ötürü sinir krizlerine de girebiliyoruz. Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan The Walking Pet, keyifli bir beceri oyunu arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

The Walking Pet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
48.3 MB DOSYA BOYUTU

The Walking Pet iOS cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

The Walking Pet, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu.

Bu kategoride çıkarttığı ilgi çekici oyunlarla isim yapan Ketchapp firması tarafından tasarlanan bu oyunda iki ayak üzerinde yürümeye çalışan dört ayaklı hayvanlara yardım ediyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz The Walking Pet'te karakterleri kontrol edebilmek için ekrana doğu zamanda dokunmamız gerekiyor. Vaktinden önce veya sonra yapacağımız dokunuşlar hayvanların dengelerini kaybedip yere düşmelerine sebep oluyor. Tahmin edebildiğiniz gibi ne kadar uzağa gidebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz.

The Walking Pet'te çok sayıda karakter var. Kedi, kunduz hatta timsahı dahi kontrol edebilme şansımız var. Genel olarak eğlenceli bir atmosfer sunan The Walking Pet, bu kategoride oynayabileceği eğlenceli bir beceri oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Baby Pet Clinic Vet Doctor

    Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.
  • The Walking Dead: Survivors

    The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.
  • The Walking Dead: Our World

    Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyununda zombi avına çıkıyoruz.
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.