The Weaver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.

The Weaver, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir puzzle oyunudur. Minimalist dizaynıyla ilk bakışta dikkat çeken bir oyun olan The Weaver, Lazors ve Last Fish gibi başarılı oyunların yapımcısı tarafından geliştirilmiş.

Oyunda amacınız mantığınızı ve aklınızı kullanarak çizgileri kıvırarak ve bükerek renkleri eşleştirmek. Bunun için de tek yapmanız gereken ekranda çıkan şeritlerin birleştiği noktaya dokunarak kıvrılmalarını sağlamak.

Ekranda şeritler haricinde bir de o şeritlerle aynı renkte noktalar bulunuyor. Siz de bu şeritlerin ucunun, aynı renkteki noktaya değdiğinden emin olmalısınız. Her ne kadar kulağa kolaymış gibi gelse de daha üçüncü levelden zorlanmaya başladığınızı göreceksiniz.

Bu tarz pek fazla oyun olmadığı için de daha değerli olan oyunda 150 level bulunuyor. Yukarıda da belirttiğim gibi minimalist dizaynı, canlı renkleri ve şık arayüzü ile dikkat çeken bu oyun kesinlikle denemeye değer.

Eğer siz de bu tarz orijinal oyunları seviyorsanız, kesinlikle indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Weaver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz orijinal ve eğlenceli bir puzzle oyunudur.

Puzzle oyunları deyince akla pek çok çeşit oyun geliyor. Kelime oyunlarından labirent oyunlarına, Cut the Rope'dan 2048'e kadar hepsi puzzle kategorisine giriyor. Fakat bugüne kadar oynadığınız tüm puzzle oyunlarından farklı bir oyun arıyorsanız tam yerine geldiniz.

The Weaver, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz farklı, orijinal ve yenilikçi bir puzzle oyunu. Çok basitmiş gibi görünse de aslında çok zorlayıcı, akıl çalıştırıcı ve düşündürücü bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Oyunda mantığınızı kullanarak ekrandaki şeritleri, aynı renkteki noktalarla eşleşecek şekilde kıvırmanız gerekiyor. Yani örneğin kırmızı şeritle sarı şeritin kesiştiği yere dokunarak ikisinin yönlerini değiştirmeniz ve aynı renkteki noktaya çarpmalarını sağlamanız gerekiyor.

Özellikle minimalist dizaynı, şık arayüzü, canlı renkleri  ile dikkat çeken oyunun boyutu da inanılmaz küçük. 150 level bulunan The Weaver, benzersiz olduğu için kesinlikle denenmesi gereken bir oyun.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.
  • Move the Box

    Move the Box, kutuların bir araya gelmesine dayalı bir zeka ve bulmaca oyunu.