The Westport Independent

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

The Westport Independent, gazetenin içeriğini düzenleyen editör görevinde olduğunuz simülasyon oyunu.

The Westport Independent, son derece kritik kararlar verdiğimiz, seçimlerimizin sonu değiştirdiği mobil oyunlar arasında. Sansür uygulama üzerine kurulu bir simülasyon oyunu olarak gösteriliyor ancak oyunda yaptığınız şey gazetenin içeriğini düzenlemek.

Gazetenin tek iletişim aracı olduğu dolayısıyla da gazete okumanın oldukça popüler olduğu bir dönemde geçen simülasyon tarzında hazırlanmış oyunda ülkedeki son bağımsız gazetesinde çalışan bir editör olarak görevimiz oldukça zor. İnsanların hem isyancılar hem de hükümet hakkında görüşlerini etkileyecek içeriklere gazetemizde yer vermememiz gerekiyor. Yalnız iş sadece bu tür bir içerik yazılmışsa yayınlamadan kaldırmakla bitmiyor; her iki taraftan da mektup ve mesajlarla baskı görüyoruz. Tabii ki gazetemizde çalışanlara da derdimizi anlatmamız gerekiyor.

Erkan Calp

The Westport Independent

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

The Westport Independent, bağımsız gazetelerden birinde editör olarak çalıştığınız simülasyon oyunu.

The Westport Independent, iOS platformuna çıkış yapmış nadir gazetecilik oyunlarından biri. Eski stil görsel çizgilerinin kullanıldığı simülasyon türü oyunda ülkenin son bağımsız gazetelerinden birinde editör pozisyonunda çalışıyoruz. Görevimiz insanları ayaklandıracak içeriklere gazetede yer vermemek. Kararlarımız oldukça önemli.

Verdiğimiz kararlar neticesinde hikayenin değiştiği, dolayısıyla birden fazla sonu olan mobil oyunlar arasına alabiliriz The Westport Independent oyununu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan (ne yazık ki ücretli) gazetecilik simülasyonu diyebileceğim oyunda editör olarak insanların hem isyancılar hem de hükümet hakkında görüşlerini etkileyecek içeriklerin yayınlanmasını önlemek. Yazıları doğrudan kaldırıp, düzenleyip yayınlama şansına sahibiz. Ancak her kararda karşımızda birilerini buluyoruz. Kimi zaman mesajlar kimi zaman da mektuplar alıyoruz önemli kişilerden.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Wesport Independent

    The Wesport Independent mobl cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • The Trail

    The Trail, özgürce bir yolculuk sırasında karşınıza çıkan görevleri yapmanızı ve sağ kalmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunu.
  • Desperate Housewives: The Game

    Çözülmeyi bekleyen gizemli olaylarıyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu
  • The Sims Mobile APK

    The Sims Mobile APK, popüler strateji - hayat simülasyonu oyunudur. Siz de bu simülasyon oyununu indirerek, sanal hayatınızı yönetebilirsiniz.
  • Masha and the Bear APK

    Masha and the Bear APK ile mobil cihazınızda çiftlik yöneteceksiniz.