They Need To Be Fed 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

They Need To Be Fed 2 grafikleri ve oynanış yapısıyla dikkat çeken bir platform oyunu olarak öne çıkıyor.

They Need To Be Fed 2 isimli bu oyun en iyi platform oyunlarından biri olmasıyla dikkatimizi çekiyor. Uygulama marketlerde çok sayıda platform oyunu olmasına rağmen kaliteli bir seçenek bulmak gerçekten çok zor. Neyse ki They Need To Be Fed 2 bu konudaki boşluğu giderebilecek kalitede bir yapım.

Oyunda 360 derecelik yerçekimine sahip bölümlerde mücadele ediyoruz ve elmasları toplamaya çalışıyoruz. Klasik ve epik oyun modları arasından istediğinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Farklı oyun modlarının olması hoşumuza giden detaylar arasında yer alıyor. Oyuncuyu belli bir moda sıkıştırmak yerine özgürlük tanınmış.

Oyunu oynarken müzikleri ve ses efektlerinin de ne kadar iyi olduğunu fark ediyoruz. 50’den fazla bölüme sahip olan bu oyun hem grafik hem de atmosfer olarak kaliteli bir oyundan beklenen her şeyi başarıyla sunuyor.

Emircan Erdoğan

They Need To Be Fed 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

They Need To Be Fed 2 yüksek kaliteli bir platform oyunu olarak dikkat çekiyor.

They Need To Be Fed 2 mobil cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz en iyi platform oyunları arasında yer alıyor. Mobil marketlerde çok sayıda platform oyunu olmasına rağmen bu denli bir oyun bulmak gerçekten zor. Ücretli olarak sunulması haricinde hiçbir can sıkan noktası bulunmayan They Need To Be Fed 2’de tam tamına yedi farklı dünyada sunulan 50 bölüm mevcut. Bu bölümlerin her biri farklı tasarımlara sahip ve her biri kendi orijinal atmosferini sunuyor.

360 derecelik yer çekimli ortamlarda mücadele ettiğimiz bu oyun hem atmosfer hem de oynanış deneyimi olarak rakiplerinden başarıyla sıyrılıyor. Epik ve klasik mod olmak üzere farklı modlarla zenginleştirilen oyunda 20 farklı başarım bulunuyor. Sergilediğimiz performansa göre bu başarımları toplayabiliyoruz.

Orijinal müzikleri, detaylı ve göz alıcı grafikleri, farklı oyun modları ve kusursuz çalışan kontrolleriyle övgüyü hak eden They Need To Be Fed 2’yi kaliteli bir platform oyunu arayan herkesin oynamasını tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Road to be King

    Road to be King'de parmağınızı kullanarak kralın rotasını belirleyin ve engelleri aşmasına yardım edin.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • Amazing Shooter

    Amazing Shooter, telefon ve tabletlerinizin ekranına gelen şişeleri be meyveleri vuracağınız ücretsiz, eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Need For Feed

    Need For Feed, koşmak yerine uçarak ilerleyip gidebildiğiniz kadar gitmeye çalışacağınız eğlenceli bir sonsuz uçma oyunu.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • Don't Be Squared

    Don't Be Squared, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.
  • Boardtastic Skateboarding 2

    Boardtastic Skateboarding 2 etkileyici görselleri ve heyecanlı oyun yapısıyla oyun meraklılarının dikkatini çeken bir aksiyon-beceri oyunudur.