Thief Lupin!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Thief Lupin, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. 1900'lu yıllarda çok popüler olmuş bir çizgi karakter olan Arsene Lupin adlı hırsızdan esinlenilerek geliştirilmiş.

Oyun çok becerikli ve hatta dünyanın en becerikli hırsızı konseptini alıp oynanabilirliği yüksek bir platform oyununa dönüştürmüş. Bu yüzden de amacınız tahmin edebileceğiniz gibi toplayabildiğiniz kadar kıymetli taş ve hazine toplamak.

Bunun için de binalara girip çıkmanız gerekiyor fakat binalar farklı farklı tehlikelerle dolu. Her level ve her bina, gerçekleştirmeniz gereken özel hareketler gerektiriyor ve bu hareketleri doğru bir şekilde yapabilirseniz leveli geçiyorsunuz.

Bununla birlikte zıplamalı, koşmalı ve önünüze çıkan engellerden kaçmalı da bir oyun olduğunu söylemek lazım. Topladığınız bu kıymetli taşlar ve hazineler de daha sonra ekipmanlarınızı ve yeteneklerinizi geliştirmek için kullanılabiliyor.

Oyunu en eğlenceli yapan özelliklerinden birisi bu her levelde yapmanız gereken hareketlerin değişmesi diyebilirim. Çünkü bu sayede sürekli yeni şeyler yaptığınızdan hiç sıkılmadan uzun süre oynayabiliyorsunuz.

Bununla birlikte her binanın tepesinde alt etmeniz gereken bir de bölüm sonu canavarı olduğunu söylemem gerekiyor. Bu da oyunu çok daha zorlayıcı ve eğlenceli kılıyor diyebilirim. Oyunda 300'den fazla benzersiz bölüm bulunuyor.

Oyunun grafikleri ve oynanış tarzı ise eski atari oyunları gibi diyebilirim. Karakteri yan taraftan bakarak kontrol ediyorsunuz. Grafikler ise retro tarzda ve başarılı. Eğer siz de bu tarz platform oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Thief Lupin!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Thief Lupin, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz retro tarzda bir beceri ve platform oyunudur. Eskilerin daha iyi bileceği, 1900'lü yıllarda adını çok duyurmuş olan hırsız Arsene Lupin adlı karakterden esinlenilerek geliştirilmiş oyun bence gayet başarılı ve eğlenceli olmuş.

Oyunun oynanış tarzı klasik eski atarilerde oynadığımız oyunları anımsatıyor diyebilirim. Karakterinizi yan taraftan bakarak kontrol ediyorsunuz, hopluyor, zıplıyor ve engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.

Konsept hırsızlık olduğu ve Lupin dünyanın en becerikli hırsızı olduğu için de tahmin edebileceğiniz gibi binalara girip hırsızlık yapıyorsunuz. Bunun için gerçekleştirmeniz gereken bazı hareketler bulunuyor.

Oyunu orijinal yapan ve diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise her bölümde bu hareketlerin değişiyor olması diyebilirim. Bu sayede tekrara düşmediği için oyunu uzun süre sıkılmadan oynayabiliyorsunuz.

Elbette bu esnada girdiğiniz binalardaki tehlikelere de dikkat etmeniz gerekiyor. Binalardan toplayabildiğiniz kadar hazine ve kıymetli taş toplamalısınız. Daha sonra bu taşları da ekipmanlarınızı ve yeteneklerinizi geliştirmede kullanabiliyorsunuz.

Oyunda 300'den fazla birbirinden farklı bölüm bulunuyor ve her bölümün yani binanın tepesinde de bir bölüm sonu canavarı ile karşılaşıyorsunuz. Bu da oyunu daha zorlayıcı ve dağa eğlenceli kılıyor diyebilirim.

Eğer siz de retro tarz oyunları seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thief Hunter

    Kule savunma oyunlarına yeni bir anlayış getiren Thief Hunter, farklı çalışmalara ilgisi olanları sevindrecek bir mobil oyun.
  • Amazing Thief

    Amazing Thief, yetenekli bir hırsız ile bloklar arasında kaçarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız bir Android koşu oyunudur.
  • Run Thief Run

    Run Thief Run, her yaştan oyunsever hitap eden eğlence dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.
  • Brave Thief

    Brave Thief sonsuz koşu türünü platform ögeleriyle birleştiren, Flappy Bird'ün zorluk formülünü kullanan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • A Thief's Journey

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Thief Abscond

    Thief Abscond, bir bulmaca oyunu olmsına rağmen içerisinde aksiyonun yer aldığı hırsız ile kaçış oyunu.
  • Tiny Thief

    Tiny Thief, popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio tarafından Android için hazırlanmış yeni zeka ve bulmaca oyunudur.