This Means WAR!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
211 MB DOSYA BOYUTU

This Means WAR! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

This Means WAR! oyunculara dev bir orduyu kontrol ederek diğer oyuncularla savaşma imkanı veren bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir modern savaş oyunu olan This Means WAR! günümüz teknolojisinin nimetleri olan tankları, helikopterleri, uçakları ve diğer savaş araçlarını parmaklarınızın ucuna taşıyor. Eğer fantastik öğelerle donatılmış ya da aşırı futuristik olan savaş oyunları ilginizi çekmiyorsa This Means WAR! bu yönüyle beğeninizi kazanabilir.

This Means WAR!'da temel amacımız en güçlü orduyu kurarak düşmanlarımızın üzerinde hakimiyet kurmak. Bu iş için ilk olarak kendi üssümüzü inşa ediyoruz. Bu karargahta üretimimizi başlatarak ilk askerlerimizi eğitiyoruz. Klasik piyadelerin yanında keskin nişancılar gibi uzman birlikler üretebilmemiz mümkün. Ayrıca tank ve helikopter gibi savaş araçlarını üretmek için de biinalar inşa ediyoruz. Bu binaları oyunda galibiyet kazandıkça elde edeceğimiz kaynaklarla geliştirebiliyoruz. Bu sayede ürettiğimiz askerler ve savaş araçları da gelişiyor ve ordumuz daha güçlü hale geliyor.

This Means WAR!'da hem kendi karargahımızı korumamız hem de düşman karargahlarına saldırı yapmamız gerekiyor. Güzel grafiklerle donatılmış oyun online altyapısı sayesinde diğer oyuncularla savaşmanıza veya onlarla ittifaklar kurmanıza olanak veriyor.

Can Erdil Şentürk

This Means WAR!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
397 TOPLAM İNDİRME
86.2 MB DOSYA BOYUTU

This Means WAR! son derece keyifli ve kaliteli bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

This Means WAR! Evet bu tam anlamıyla savaş demek! This Means WAR! son günlerin en ilgi çeken savaş oyunlarından bir tanesi. Modern yılların son teknoloji savaş makinelerini mobil cihazlarınıza getiren bu oyunda heyecan bir an olsun bile durmuyor. Boom Beach'i andırsa da bu oyun tamamen farklı bir yapı üzerine kurulmuş.

Oyunda farklı tipte savaş tipleri mevcut. Örneğin bazen ordulara karşı bazen de üslere karşı saldırıya geçiyoruz. Elbette bunların her biri farklı savaş stratejileri gerektiriyor. Oyunun en ilgi çeken yanlarından birisi de oyunculara ister çevrimdışı ister arkadaşlarıyla internet üzerinden oynama şansı vermesi.

Bu kategoride yer alan diğer oyunlar gibi This Means WAR! tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor fakat keyfi olarak satın alabilecğeiniz uygulama içi satın almalar da sunulmakta. Bunlar çok gerekli değil fakat oyun gidişatı üzerinde önemli etkilere sahip.

13 farklı birimin yer aldığı oyunda ordularımızı dilediğimiz gibi kurabiliyoruz. Elbette bu aşamada düşmanlarımızın taktiklerini iyice incelemeli ve ona göre karar vermeliyiz. Duvarlar, mayınlar, tuzaklar, füzeler gibi farklı saldırı ve savunma birimleri sunulan birimler arasında.

Eğer siz de savaş oyunlarından keyif alıyorsanız This Means WAR!'u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Dinosaur War

    Dinosaur War eğlenceli bir strateji oyunudur
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • Path of War

    Path of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Pharaoh's War

    Pharaoh's War, savaş ve strateji oyunlarından hoşlananların göz atması gereken bir seçenek.
  • League of War: Mercenaries

    League of War: Mercenaries mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur