Three Kingdoms : The Shifters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu

Three Kingdoms : The Shifters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Gizemli olayların gerçekleştiği ve zamanda yolculukların yapıldığı bir oyun olan Three Kingdoms : The Shifters ile modern dünyayı ve eski çağı bir araya getiriyorsunuz. Üç farklı krallığın yer aldığı oyunda dünyayı fethetmeye çalışıyorsunuz. Rol yapma oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunda işiniz oldukça zor. Stratejik kararlar alarak ilerlemeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. 1829 yılının Eylül ayında geçen oyunda yukarıdan bakış şeklinde karakterlerinizi kontrol ediyorsunuz. Hikaye tabanlı bir oyun olan Three Kingdoms : The Shifters, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz.  Diğer oyuncularla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda liderlik koltuğuna oturmak için mücadele ediyorsunuz. Krallığınızı güçlendirmek için Three Kingdoms : The Shifters'i sakın kaçırmayın.

Three Kingdoms : The Shifters oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Three Kingdoms : The Shifters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
267 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu

Three Kingdoms : The Shifters, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji ve rol yapma oyunu olan Three Kingdoms : The Shifters, yüksek kaliteli görselleri ve hikaye tabanlı kurgusuyla dikkat çekiyor. Sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda üç farklı krallık bulunuyor. Kendi krallığınızı geliştirerek dünyayı fethetmeye çalıştığınız oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Modern dünya ile eski çağı bir araya getiren oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Gizemli olayların gerçekleştiği ve zamanda yolculukların yapıldığı oyunda işiniz oldukça zor. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz Three Kingdoms : The Shifters oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Diğer oyuncularla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda liderlik koltuğuna oturmak için mücadele ediyorsunuz. Krallığınızı güçlendirmek için Three Kingdoms : The Shifters'i sakın kaçırmayın.

Three Kingdoms : The Shifters oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Romance of the Three Kingdoms

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Orpheus Story : The Shifters

    Orpheus Story : The Shifters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragonstone: Kingdoms

    Şehir kurma, kule savunma, PvP savaş bir arada!
  • Romance of the Three Kingdoms

    Cao Cao Efsanesindeki yerinizi alın ve doğru stratejiyle saldırıları kazanın.
  • War Lords: Three Kingdoms

    War Lords: Three Kingdoms online altyapıya sahip eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.