Threes!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

Threes!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve ödüllü bir bulmaca oyunudur.

Threes!, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça farklı ve ödüllü bir bulmaca oyunudur.

Ekranda yer alan sayıları kaydırarak birbiriyle toplamaya çalışacağınız ve sonuç olarak hep 3 ve üçün katı sayıları elde etmeniz gereken oyun oldukça sürükleyici bir oynanışa sahiptir.

Oyunu oynamaya devam ettikçe hayal gücünüzün çok daha ötesine geçebileceğini görecek ve sınırsız sayılar dünyasında yavaş yavaş boğulmaya başlayacaksınız.

Tek ve basit bir oyun modunda böylesine sınırsız ve farklı bir oynanışı sizlere sunan oyun, aynı zamanda içinizi ısıtacak oyun içi müzikleriyle de dikkat çekmektedir.

Threes! indirdiğiniz andan itibaren sizlere şimdiye kadar oynamış olduğunuz tüm bulmaca oyunlarından çok daha farklı bir bulmaca oyunu deneyimi sunacak ve sizi başına adeta esir edecek.

Sayılarla aranız iyiyse ve karşınıza çıkan her tür bulmaca oyununun başarıyla üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorsanız, Threes!'i de denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Threes!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Threes!, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

Threes!, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça farklı ve yenilikçi bir bulmaca oyunudur.

Oyun ekranında yer alan sayıları istediğiniz yönde hareket ettirerek birbiriyle toplamaya çalışacağınız oyunda, toplamların sürekli olarak 3 ve 3'ün katı olması gerekiyor. Örneğin 2 ile 1 toplayarak 3 sonrasında 3 ile 3'ü toplayarak 6 veya 6 ile 6'yı toplayarak 12 elde etmelisiniz.

Tek bir oyun modu altında 3 ve 3'ün katlarını toplayarak sınırsız bir bulmaca oyunu deneyimi yaşamak isteyen kullanıcıların oldukça beğeneceğini düşündüğüm oyun gerçekten farklı bir oynanışa sahip.

Yenilikçi ve farklı oynanışının dışında oyun içerisinde yer verilen ve oyunu oynarken içinizi ısıtacak olan müzikler de sizleri oyuna tam anlamıyla bağlayacak şekilde hazırlanmış.

Şimdiye kadar oynamış olduğunuz bulmaca oyunlarından çok daha farklı bir oynanışı sizlere sunacak olan Threes!, zorlu bulmaca oyunlarını seven tüm mobil oyuncuların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Can Çevrim

Threes!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Threes!, ödüllü bulmaca oyunlarından biri ve Windows Phone için ücretsiz.

Threes!, Windows Phone tabanlı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz bulmaca oyunlarından biri. Sayıları toplamaya dayanan renkli bulmaca oyununda amacınız 3’ün katlarına ulaşmak. Tek hedefiniz tabloya odaklanmak ve olabildiğince yüksek puan yaparak arkadaşlarınıza meydan okumak.

Ödüllü bulmaca oyunları arasında yer alan Threes! Windows Phone platformunda oldukça geç karşımıza çıktı ancak resmi olarak geldi. Sirvo LLC imzasını taşıyan sayılı bulmaca oyunu ilginç olarak bu platformda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Threes! çok beklediğiniz oyunlar arasındaysa elinizi çabuk tutup hazır tamamen ücretsizken indirim derim.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz bulmaca oyununda oynanış oldukça basit. 3’ün katlarını elde etmeye çalışıyoruz. Örneğin; 1+2=3, 3+3=6, 6+6=12. Bu şekilde oyun ilerliyor. Ancak oyunun bir sonu yok. 2048 oyunundaki gibi 2048’i elde ettiğinizde oyun sonlanmıyor. Öte yandan 3+3 olarak başladığınız oyunda ilerledikçe sayıları toplamak zorlaşıyor. Başta düşünmeden kaydırarak topladığımız sayıları sonrasında toplamak için çok daha fazla süre kafa yoruyoruz.

Threes!, birkaç saniye içerisinde nasıl oynanacağını öğrendiğiniz, öğrendikten sonra da bırakamayacağınızı düşündüğüm zaman öldürmek için birebir Windows Phone oyunları arasında. Kafa yoran bulmaca oyunlarını seviyorsanız, ücretli olmadan indirin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Imago

    Imago, 2048, Threes! benzeri bulmaca oyunu.
  • Yumbers

    Yumbers, 2048, Threes! benzeri sayı bulmaca oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.