Thronebreaker: The Witcher Tales

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Thronebreaker: The Witcher Tales, CD Projekt RED tarafından geliştirilen, The Witcher ve Gwent'i bir şekilde birleştiren bir oyundur.

CD Projekt RED, The Witcher evrenini Thronebreaker ile genişletme kararı almıştı. The Witcher serisine benzer bir atmosferde geçen; ancak bu sefer Meve isimli bir kraliçenin hikayesini anlatan yapım, farklı bir rol yapma deneyimi sunuyordu. Kuzeydeki Lyria ve Rivia halklarını yöneten bir general ve savaşçı olan Meve’in Nilfgaardian işgalini anlatacağı belirtilen Thronebreak, farklı yapısıyla dikkatleri çekmeyi başarıyordu.

Oyunun geçtiği evreni keşfetme üzerine kurulu olacağı dile getirilen Thronebreaker, The Witcher serisinde rol yapma ögelerini içermesinin yanı sıra yakın zaman önce beta sürecine giren ve Thronebreaker ile aynı gün tam sürümü yayınlanan Gwent’i de içeriyor. Oyuncular keşfetme sırasında karakterlerini yönetirlerken, herhangi bir çatışmaya girmeleri durumunda Gwent tarzı kart savaşları yapıyorlar.

The Witcher ve Gwent karışımı yapısıyla The Witcher evrenini sevenlere farklı bir deneyim sunmayı amaçlayan Throne Breaker: The Witcher Tales, kesinlikle denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi olarak dikkatimizi çekmeyi başarıyor.

Thronebreaker: The Witcher Tales özellikleri

  • Thronebreaker, 250'den fazla tek oyuncuya özel kartların yanı sıra GWENT: The Witcher Card Game için 20 yeni kart sunuyor.
  • Her kart oyundaki bir varlığı temsil eder - açık dünya keşfi sırasında oyuncuların etkileşim kurduğu karakterler, savaş sırasında konuşlandırılabilen eldeki varlıklar olabilir.
  • Her bir oyun sırasında, oyuncular seçimler yaparlar ve sonuçlarıyla yüzleşirler - bir müttefik mahk conmiyetine karşı hareket etmek kartlarının güverteden kaybolmasına neden olabilir.
  • Kampanyaya hakim olmak, kartların premium animasyonlu sürümlerinin, ek çok oyunculu avatarların, kenarlıkların ve başlıkların kilidini açmanıza olanak tanır.
  • Tamamen seslendirilmiş diyaloglar, 11 dile çevrilmiştir.

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Witcher 3 Türkçe Yama

    The Witcher 3 Türkçe Yama açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan The Witcher 3 için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketi.
  • Tales of Berseria

    Tales of Berseria anime türünde bir yapıya sahip olan bir rol yapma oyunudur
  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • Mordheim: City of the Damned

    Mordheim: City of the Damned sıra tabanlı bir strateji-rol yapma oyunudur
  • Outcast Tales: The First Journey

    Outcast Tales: The First Journey, üç kişilik ekibinizi yönettiğiniz bir sıra tabanlı savaş oyunudur.
  • The Outer Worlds

    The Outer Worlds indir diyerek, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen harika bir rol yapma dünyasına adım atabilirsiniz.
  • INSOMNIA: The Ark

    INSOMNIA: The Ark, Mono Studio tarafından uzun yıllardır geliştirilmekte olan ve kendine has özellikleri bulunan bir tür rol yapma oyunu olarak adlandırılabilir.
  • Bellwright

    Bellwright, kendi imparatorluğunuzu oluşturabildiğini bir hayatta kalma strateji oyunudur. Açık dünyasıyla oyuncuların karşısına çıkan bu oyun, ilgi çekici hikayesini ve rol yapma deneyimini oyunculara sunuyor.