Through The Fog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Through The Fog, yılan gibi süzülerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.

Through The Fog, bir döneme damgasını vuran efsane yılan oyununun çizgilerini taşıyan eğlenceli bir yapım. Tek başınıza, arkadaşlarınızla birlikte yerel veya aynı cihaz üzerinden oynama şansı sunan oyunda ileri doğru zigzag çizerek ilerleyen yılanı kontrol ediyorsunuz. Amacınız engellere değmeden mümkün olduğunca ilerlemek.

Basit, göze hoş gelen ve yormayan görseller sunan Android oyununda bir yılan gibi karşınıza çıkan engeller arasından süzülerek ilerlemeye çalışıyorsunuz. Sadece bir yılanın geçebileceği aralıklar içeren engeller oyunu zorlaştıran tek unsur tahmin edeceğiniz üzere. Engellerin sabit olmaması; bazen yaklaştıkça hareketlenmeleri, bazen hiç beklemediğiniz bir anda çıkmaları, perspektif görünüme sahip olmaları ilerlemeyi zorlaştırsa da oyuna heyecan katmış.

Oyunda yılanın kontrolünü sağlamak için ekranın herhangi bir noktasına dokunmanız kafi. Sadece zigzag çizerek ilerleyebildiğinizden dar alanlarda dokunuşların şiddetini artırmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Through The Fog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

Through The Fog, yılan gibi hareket ederek engelleri aşmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Through The Fog, tek başımıza, aynı cihaz üzerinde arkadaşlarımızla yerel veya sıralı olarak oynayabildiğimiz BoomBit oyunları arasında ve basit kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad'de rahat oynanış sunuyor.

Basit görselli beceri gerektiren oyunlarla karşımıza çıkan BoomBit’in imzasını taşıyan Through The Fog, bir dönem yediden yetmişe herkesi ekrana kilitleyen yılan oyununun modernize edilmiş, geliştirilmiş sürümü. Klasik yılan oyunundaki gibi sürekli yiyerek büyümek yerine hacmimizi koruyup canımıza kastetmiş insanların kurdukları tuzaklardan kaçmaya çalışıyoruz.

Etrafımızda fazla sayıda tuzak var ve bazıları yaklaştıkça kendilerini gösteriyor, bazıları şekil değiştiriyor, bazıları da aniden önümüze düşüyor. Hepsini soğukkanlılığımızı koruyarak zigzag hareketimizle geçmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket War: Clash in the Fog

    Farklı özelliklere sahip askerler ve ölümcül silahlardan yararlanarak düşmanlarınıza karşı üstünlük kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Through Abandoned

    Yolun sonuna kadar git ve kayıp kardeşini bul.
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Order In The Court!

    Order In The Court! ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Pop The Car

    Pop The Car ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Steve - The Jumping Dinosaur

    Steve - The Jumping Dinosaur mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur