ThrowBack

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

ThrowBack, Android cihazlarınız aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları ileri bir tarihte sizlere yollayan ücretsiz bir uygulamadır.

ThrowBack, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri aracılığıyla çektikleri fotoğrafları gelecek bir zamanda kendilerine gönderen ücretsiz ve yaratıcı bir fotoğraf çekme uygulamasıdır.

Çektiğiniz fotoğrafları akıllı telefonunuz veya tabletiniz üzerine kaydetmeyen uygulama, çekmiş olduğunu fotoğrafları 1 ayla 5 yıl arasında değişen bir süre sonrasında e-posta aracılığıyla size göndererek geçmiş günlerinizi hatırlamanıza olanak sağlamaktadır.

Size fotoğraflarınızı tam unuttuğunuz anda tekrar hatırlatacak olan uygulama oldukça yaratıcı bir fikirle ortaya çıkmıştır ve eski günlerini hatırlamak isteyen kullanıcılar için oldukça eğlenceli bir yol sunmaktadır.

Oldukça basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı gayet kolaydır. Tek yapmanız gereken fotoğraflarınızı çekmek ve fotoğrafların gelecekte hangi e-posta adresleriyle paylaşılmasını istediğiniz belirlemektir.

Sıradan fotoğraf çekme uygulamalarından sıkıldıysanız ve farklı bir fotoğraf çekme deneyimi yaşamak istiyorsanız ThrowBack'i denemenizi öneririm.

Can Çevrim

ThrowBack

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

ThrowBack, iOS cihazlarınız aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları gelecek bir tarihte size yollayan yenilikçi bir uygulamadır.

ThrowBack, iOS kullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları aracılığıyla çektikleri fotoğrafları gelecek bir tarihte e-posta yoluyla kendilerine gönderen oldukça yenilikçi ve farklı bir fotoğraf çekme uygulamasıdır.

iPhone ve iPad'iniz ile çektiğiniz fotoğrafları akıllı telefonunuz veya tabletiniz üzerine kaydetmeyen uygulama, 1 ay ile 5 yıl arasında değişen rastgele bir zaman sonunda fotoğraflarınızı size e-posta aracılığıyla göndermektedir.

Geçmişte çektiğiniz fotoğrafları tam unuttuğunuz anda sizlere tekrar hatırlatacak olan uygulama, çekilmiş olduğunuz fotoğraf karelerini günümüzde karşınıza çıkararak yüzünüzde bir tebessüm oluşmasına yardımcı olur.

Kullanıcıların karşısına oldukça yenilikçi bir fikirle çıkan uygulama, geçmiş günlerini sonraki zamanlarda hatırlamak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir çözüm sunmaktadır.

Oldukça sade ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan uygulama ile tek yapmanız gereken fotoğrafları çekmek ve gelecekte hangi e-posta adresleriyle paylaşılacağını belirlemektedir.

Farklı bir fotoğraf çekme uygulaması ve fotoğraf çekme deneyimi arayan kullanıcıların ThrowBack'i mutlaka denemelerini öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında