Thug Life Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME
39.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazınız üzerinden kendi ellerinizle Thug Life görseli veya videosu hazırlamanızı sağlayan bir uygulama.

Fotoğraf ve video fenomenlerinin bu sene en çok ses getiren akımı olan Thug Life elbette kendini mobil uygulamalarda da göstermek zorundaydı. İşte tam da bu yüzden iOS için yine bir Thug Life Maker uygulaması bizlere ulaşıyor. Yine alışık olduğunuz gibi seçmiş olduğnuz bir fotoğrafa güneş gözlüğü, şapka, yaprak sarması ve hip-hop müzikli bir anlatım katabiliyorsunuz. Etrafta birbirine laf çarpıtanların eksik olmadığı dünyada bu taçlandırma herkese lazımdı sanırım. Snoop Dogg şu anda bizimle gurur duyuyor olabilir.

Thug Life Maker isimli bu uygulama arayüzüyle de tamamen sunmuş olduğu temayı yansıtan asi bir görünüşe sahip. Fotoğraflarınıza seçenebileceğiniz birbirinden farklı gözlük ve şapka modelinin haricinde dövmeler, yazılar ve efektler de galeri içerisinde yer alıyor. Eklemek istediğiniz müzik sekansları uygulamanın içerisinde liste halinde yer alıyor ve uygun bulduğunuzu seçene kadar her birini ayrı ayrı dinleme şansınız var.

Thug Life furyasına kendi katkısını sağlamak isteyen iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan Thug Life Maker isimli bu uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Pro sürümüne geçmek için uygulama içi satın alma yapmanız gerekiyor ama ondan daha ucuz bir bedele reklamları uzaklaştırabiliyorsunuz veya belirli şeyleri kullanılabilir hale getirebiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Thug Life Maker

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,730 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Sosyal medya üzerinde büyük beğeni toplayan Thug Life furyasında bu uygulama ile kendi videolarınızı üreterek katılabilirsiniz.

Siz de kendi Thug Life videolarınızı çekmek istiyorsanız Windows Phone cihazları için çıkmış olan Thug Life Maker isimli bu uygulama ile ağırlığı olan dramatik bir son vermek artık sizin için de mümkün. Tartışmaların sonunda kazanan tarafın zaferine dem vuran videoların ünlemi haline gelen Thug Life konsepti ile sosyal medyanın son fenomeni belki sizin mutfağınızda pişmiş olacak.

Telefonunuzda bulunan videolara sigara ve gözlük animasyonları yerleştiren bu uygulama ile videolarınızın muhtelif yerlerinde düzenleme yapmanız da mümkün. Buna örnek olarak müzik ekleme ve bunun süresini ayarlama, görüntü yakınlaştırma ve video oynatım süresini değiştirme gibi kilit özellikler de var. Kaydetmiş olduğunuz videolarınız Kaydedilen Resimler klasörüne aktarılacaktır.

Hazırlamış olduğunuz videoları direkt olarak YouTube hesabınıza aktarıp sosyal bir fenomen yaratmanız mümkün. Bu özellik için ne yazık ki uygulama içerisinde entegre bir seçenek yok, ancak Internet Explorer aracılığıyla bile yapılabilecek kolay bir işlem olduğu için bu eksiklik büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Thug Life Maker, Windows Phone cihazınıza sosyal medya trendi olan bir akımı getiriyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bounce Maker

    Instagram'ın popüler efekti boomerang tarzı video klipler oluşturmak için Bounce Maker uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • My Movie Maker

    My Movie Maker iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz sade ve kullanışlı bir video düzenleme uygulamasıdır.
  • Funny Movie Maker

    Funny Movie Maker sayesinde iOS cihazlarınızda kolayca video montaj yaparak eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz.
  • Poster Maker - Grand Theft Auto Edition!

    Poster Maker - Grand Theft Auto Edition! ile kendi GTA posterinizi yaratabilirsiniz!
  • POTO - Photo Collage Maker

    POTO - Photo Collage Maker ile fotoğraflarınıza renk katabiliyor ve özgürce düzenlemeler yapabiliyorsunuz
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • LEGO Super Heroes Movie Maker

    LEGO Super Heroes Movie Maker, Lego parçaları ve karakterleri ile mobil cihaz üzerinden kısa film hazırlanmasını sağlayan bir mobil uygulama.
  • Sticker Maker Pro

    Sticker Maker Pro uygulamasını kullanarak mesajlarınızda kendi fotoğrafınızdan sticker oluşturabilirsiniz.