Thug Life Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME

Thug Life Photo Editor mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür

Thug Life Photo Editor eğer kendi hazırlayacağınız fotoğraflarla Thug Life akımına katılmak isterseniz kullanabileceğiniz bir mobil fotoğraf düzenleme aracı.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uygulama olan Thug Life Photo Editor kullanıcı dostu arayüzü ile birkaç adımda Thug Life fotoğrafı yapma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama içerisindeki kamerayı kullanıp Thug Life öğeleri ekleyeceğiniz fotoğrafı çekebilir, dilerseniz fotoğraf galerinizde kayıtlı fotoğrafları seçerek onların üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Thug Life Photo Editor ile fotoğraflarınızın üzerinde farklı Thug Life gözlüklerinden birini ekleyebilir, Thug Life ile uyuşan özel yazı tiplerine sahip yazılar yazabilir, Thug Life şapkaları zincirleri, atkıları ve çeşitli aksesuarları ekleyebilirsiniz. Fotoğrafa ekleyeceğiniz öğeyi seçip fotoğrafa yerleştirdikten sonra yerini ve boyutunu değiştirip öğeyi döndürebiliyorsunuz. İşlemler tamamlanınca hazırladığınız fotoğrafı mobil cihazınıza kaydedebilmeniz veya uygulama içinden direkt olarka Facebook, Twitter veya WhatsApp gibi kanallar üzerinden paylaşabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thug Life Photo Maker

    Thug Life Photo Maker, Thug Life fotoğrafları yaratmanıza imkan veren bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Beard Photo Editor

    Beard Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır.
  • My Photo Editor

    My Photo Editor, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Rage Comics Photo Editor

    Rage Comics Photo Editor, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.