Thumb Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
571 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Thumb Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Thumb Drift hem kolay oynayabileceğiniz hem de bolca eğlenebileceğiniz bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Thumb Drift'de bizi sürükleyici ve heyecan dolu yarışlar bekliyor. Oyunumuzdaki temel amacımız bir yandan yanlama yeteneklerimizi konuşturmak, diğer yandan da son sürat yolumuza devam ederek yarışları tamamlamak. Bu iş basit gibi görünse de bir hayli zorlu yarışlar bizi bekliyor.

Thumb Drift sadece tek parmağınızla oynayabileceğiniz bir yarış oyunu. Oyunu oynarken parmağınızı sağa veya sola sürükleyerek aracınızın istediğiniz yöne doğru drift yapmasını sağlıyorsunuz. Yarış pistlerindeki virajları bu şekilde aşıyor, yolunuz üzerindeki altınları toplayarak puan kazanıyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde farklı araçların da kilitlerini açabilmektesiniz.

Keskin bir virajı yanlayarak aldıktan sonra doğru zamanlamayla aracınızı toplamanız gerekli. Aracınızla kaza yaptığınızda aracınızın parçalara ayrıldığını görebiliyorsunuz. Oyundaki pistlerde farklı engeller ve yüksek tansiyonlar yarışlar oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Thumb Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
86.3 MB DOSYA BOYUTU

Thumb Drift heyecanlı bir sonsuz yarış oyunudur

Thumb Drift oyunculara heyecanlı bir yarış tecrübesi yaşatan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Thumb Drift'in Temple Run benzeri sonsuz koşu oyunlarıyla çılgınca drift yaptığınız yarış oyunlarını birleştirerek ortaya bir sonsuz yarış oyunu çıkardığını söyleyebiliriz. Thumb Drift hem basit bir kontrol yapısını hem de hızlı ve heyecanlı bir oynanışı birleştirmekte. Oyunda keskin virajlara ve çeşitli engellere sahip yarış pistlerinde en yüksek hızda yol almaya çalışmaktayız. Oyun boyunca karşımıza köprü ayakları ve konteynerlar gibi engeller çıkıyor ve bu engellere drift yaparak çarpmamaya ve yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.

Thumb Drift'de çoğu zaman karşınızdaki engelleri sıyırıp geçerek bolca adrenalin salgılayabiliyorsunuz. Oyunda aracınızla kaza yapında aracınızın parçalandığına tanık olabilmektesiniz. Güzel grafiklerle donatılmış oyun içinde 50'den fazla araç seçeneği oyunculara sunuluyor. Güncellemelerde bu araçlara yenileri de eklenmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu