Ticket Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,800 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Ticket Türkiye, Ticket kart sahiplerinin kartlarında kalan bakiyeyi kontrol ederek kartlarını kullanabilecekleri yerleri gösteren resmi ve ücretsiz bir Ticket uygulaması.

Ticket Türkiye apk indir, iş yerlerinin çalışanlarına sunmuş olduğu Ticket Restaurant kartın kullanımı ile ilgili bilgileri sizlere sunan ve bunun dışında pek çok ekstra bilgi veren resmi Android Ticket uygulaması. Hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen Ticket Türkiye apk yükle Türkçe dil desteği ile kullanılıyor. Android kullanıcıları tarafından olumsuz değerlendirilen yardımcı program kullanıcılarına kartlarındaki bakiyeyi sorgulama imkanı da veriyor.

Ticket Türkiye Apk Özellikleri

  • Bakiye kontrol,
  • Ücretsiz,
  • Türkçe,
  • Android ve iOS sürümler,
  • Sade bir arayüz,

Uygulamayı ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize yükledikten sonra hesap oluşturup giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında ticket kartınızın kullanımı uygulama üzerinden takip etmeye başlayabiliyorsunuz.

Sadece Ticket Restaurant kartınızın kontrolünü sağlamak amaçlı kullanmayacağınız uygulama aynı zamanda kartı kullanabileceğiniz yakındaki tüm restorantları size uzaklıklarına kadar göstererek yardımcı oluyor. Örneğin iş yerinizin yakınında bulunan çok güzel bir mekan olduğunu ve sizin bundna haberiniz olmadığını düşünürsek, bu mekanı uygulama ile keşfedebilmeniz mümkün.

Kafe ile restorant harcama noktalarını gösteren Ticket Türkiye uygulaması bu kafe ve restorantları mutfaklarına ve size olan uzaklıklarına göre filtreleme seçeneği de sunuyor.

Kartınızı kullandığınız tüm kafe ve restorantlara uygulama üzerinden puan vererek diğer Ticket Restaurant kart kullanıcılarının da gittiğiniz mekanlar hakkında önceden bilgi edinmesini sağlayabilmeniz uygulamanın en önemli artılarından bir tanesi.

Ticket Restaurant dışında Ticket Business Fuel kartınızın ile yapılan harcamaları ve bakiyesini de uygulama üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Ticket Türkiye Apk İndir

Size en yakın olan Petrol Ofisi şubesini ve dilerseniz nasıl gidebileceğinizi harita üzerinden gösteren uygulama, tüm Ticket Restaurant kart sahiplerinin kullanması gerektiğini düşündüğüm bir uygulamaRed Club ile sunulan avantaj ve kampanyalar hakkında da sizi bilgilen Ticket Türkiye uygulamasını ücretsiz olarak indirip yararlanmanızı tavsiye ediyorum. Uygulamayı App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Ticket Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
698 TOPLAM İNDİRME

Ticket Türkiye, Ticket Restaurant kartınızı kullanım deneyiminizi iyileştiren ve daha verimli kullanmanızı sağlayan resmi ve ücretsiz iOS uygulaması.

Ticket Türkiye, hem Ticket Restaurant hem de Ticket Business Fuel kart sahiplerinin kartlarını nerelerde kullanabileceklerini gösteren ve kart bakiyelerini kontrol etmelerini sağlayan ücretsiz ve resmi iOS ticket uygulaması.

iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama iş yerlerinin anlaşmalı olarak çalıştığı Ticket firmasının kartlarını kullanırken size yardımcı oluyor.

Ticket Restaurant kartınız ile yakın çevrenizde hangi kafe ve restorantlarda yemek yiyebileceğinizi ya da alışveriş yapabileceğiniz gösteren uygulama, kafe ve restoranların uzaklığına ve mutfak türüne kadar detaylı bilgi sunuyor.

Diğer yandan Ticket Business Fuel ile şirket araçlarına yakıt almak istediğinizde en yakın Petrol Ofisi benzinliğini uygulama ile bulabiliyor ve üstelik harita üzerinden gösterilen adresi takip ederek kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Ticket kartlarınızda kalan bakiye miktarını ve kartlarınız ile yaptığınız harcamaları da gösteren uygulama üzerinde ufak bir gecikme süresi bulunuyor. Yani öğle yemeğini yediğinizde kullandığınız bakie uygulama üzerinde hemen gözükmeyerek bir sonraki gün gözükmeye başlıyor.

Android ve iOS uygulamaları ile müşterilerine hizmet veren Ticket, uygulama üzerinden Red Club'a özel indirim ve kampanyaları da kullanıcılarına sunarak yararlanmalarını sağlıyor.

Ticket compliments ile sahip olduğunuz hediye çeklerini harcayabileceğiniz mağazalara kadar gösteren Ticket Türkiye uygulamasını hemen indirip şiddetle kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metro Türkiye

    Metro Türkiye uygulamasında güncel kataloglara ve kampanyalara ulaşabilirsiniz.
  • BP Türkiye

    BP Türkiye uygulamasıyla size en yakın BP istasyonlarını kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Burger King Türkiye

    Burger King Türkiye uygulaması ile kolayca sipariş verebilirsiniz
  • Türkiye'deki Depremler

    Türkiye’deki Depremler uygulaması ile anlık deprem bilgilerini takip edebiliyorsunuz.
  • Hız Kamerası Türkiye

    Hız Kamerası Türkiye uygulaması ile seyahat ederken tüm radar noktalarını ve hız kamerası bulunan yerleri öğrenebilirsiniz.
  • GAP Türkiye

    GAP Türkiye uygulaması ile online alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Budget Türkiye

    Budget Türkiye uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden araç kiralama işlemini kolayca yapabilirsiniz.
  • M&S Türkiye

    En iyi kombinleri oluşturarak şıklığınızı korumak istiyorsanız, M&S Türkiye uygulamasını kullanabilirsiniz.