Tidal Rider 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Tidal Rider 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunudur.

Mobil telefonlarınızda çılgınca sörf yapmanızı sağlayan Tidal Rider 2, eğlenceli kurgusu ve zorlu engelleriyle karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Benzersiz fizik kurallarının işlediği son derece eğlenceli bir oyun olan Tidal Rider 2, beğenerek oynayabileceğiniz bir macera oyunudur. Oyunda becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergiliyor, aynı zamanda da en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Tehlikeli sularda sörf yapmaya çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda karakterinizi parmağınızla oynartıyor ve farklı karakterleri de seçebiliyorsunuz. Tek parmak ile oynayabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Tuzaklarla dolu sularda azgın dalgalarla mücadele ediyor ve eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Farklı itemlerin kilitlerini de açabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan Tidal Rider 2'yi zaman öldürmek için tercih edebilirsiniz.

Tidal Rider 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tidal Rider 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Tidal Rider 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunudur.

Tidal Rider 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayan oyunda en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunu olan Tidal Rider 2, becerilerinizi sonuna kadar test edebileceğiniz bir oyundur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir ortam sunan oyunda dikkatli olmalı ve tehlikelerden uzak durmalısınız. Akrobasik hareketleri de yapabileceğiniz oyunda tuzaklarla dolıu azgın sularda mücadele ediyorsunuz. Kolay bir oynanışa da sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve en uzak mesafelere gitmelisiniz. Etkiletici bir atmosfere sahip olan oyunda farklı sörf tahtaları kullanabiliyor ya da farklı karakterleri seçebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı öldürmek için oynayabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçiriyor ve bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Azgın sularda mücadele ediyor ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunu tek parmağınızla oynayabiliyorsunuz. Bu nedenle Tidal Rider 2'yi toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için tercih edebilirsiniz. Tidal Rider 2'yi sakın kaçırmayın.

Tidal Rider 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Master Rider

    Master Rider, kamyonu devirmeden tüm görevleri yerine getirmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Thermal Rider

    Thermal Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bridge Rider

    Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.
  • Hover Rider

    Hover Rider, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Rider APK

    Rider APK neon grafikleriyle dikkat çeken zorlu mobil yarış oyunu. Motosikletle tehlikeli hareketlere zorlayan Android oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanıyor.
  • Wind Rider

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • TIDAL APK

    TIDAL APK'da, sevdiğiniz tarzlardaki müzikleri keşfedin ve yüksek ses kalitesinde dinleyin.
  • Swing Rider

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu