Tidy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME

Tidy, Android kullanıcılarının telefon ve tabletleri üzerindeki fotoğrafları organize etmesini ve üzerlerinde düzenleme yapabilmesini sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Tidy, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz profesyonel fotoğraf organize etme uygulamalarından bir tanesidir. Uygulamayı kullanarak cihazlarınız üzerinde bulunan fotoğrafları dilediğiniz şekilde organize edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi ve çektiğiniz fotoğrafları düzenli olarak cihazınızda tutmayı seviyorsanız Tidy sizin için mükemmel bir uygulamadır.

Modern ve şık bir arayüzü bulunan Tidy, sunduğu kullanımı kolay özellikler sayesinde kullanıcıların rahatlıkla fotoğraflarını tarihe, yere ve şekillerine göre organize etmesini sağlar. Ayrıca uygulamada bulunan sosyal medya entegrasyonu sayesinde fotoğraflarınızı e-posta, mesaj, AirDrop, Twitter, Facebook, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf organize etme dışında kullanıcılarına fotoğraflarınızı düzenleyebilmeleri için basit bir editör sunan uygulama ile fotoğraflarınızı kırpabilir, yön değiştirebilir ve filtreleyebilirsiniz.

Fotoğraf tutkunları için harika bir uygulama olarak gözüken Tidy'i Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hem fotoğraflarınızı üzerinde küçük düzenlemeler yapabilir hem de tüm fotoğraflarınızın derli toplu durmasını sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Tidy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Tidy, kullanıcıların iOS cihazları üzerindeki fotoğrafları organize etmesini ve düzenlemesini sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Tidy, iOS cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz profesyonel bir fotoğraf organize uygulamasıdır. Uygulama ile cihazınızda bulunan tüm fotoğrafları organize ederek düzenli tutabilirsiniz. Fotoğraf çekmekten hoşlanıyor ve onları düzgün bir şekilde depolamak istiyorsanız Tidy uygulaması tam size göre.

iOS 7 için özel olarak dizayn edilen uygulama, kullanımı kolay ve modent bir arayüze sahip. Kullanıcılar fotoğraflarını tarih ve çekilme yerine göre organize edebilmektedir. Ayrıca uygulamayı kullanarak fotoğraflarınızı Twitter, Facebook, Instagram, AirDrop, E-posta ve diğer sosyal medya platformları üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Tidy'nin en etkileyici özelliği ise fotoğraf organize etme dışında sunmuş olduğu basit fotoğraf düzenleme seçenekleridir. Bu özellik sayesinde fotoğraflarınız üzerinde yön değiştirme, kırpma, filtreleme ve diğer düzenleme işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kullanımı tamamen ücretsiz olan uygulama ile fotoğraflarınızı organize etmek ve güzel bir görünüme kavuşturmak isterseniz tek yapmanız gereken uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize indirmek.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tidy Robots

    Renkli grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla keyifli bir bulmaca oyunu
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.