Tiki Kart Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Klasik yarış oyunlarını sevmeyenler için tavsiye ederim.

Tiki Kart Island, Beach Buggy Ball benzeri kart yarış oyunu. Arcade yarış oyunlarını seviyorsanız antik dünyanın gizemlerini keşfetmenizi isteyen, Tiki Kart Adası’nın yasaklı topraklarda yarışa sürükleyen bu oyunu oynamanız gerektiğini düşünüyorum. Adrenalin patlaması yaşatan 60’ın üzerinde yer göreceğiniz Campaign modundan gerçek zamanlı çok oyunculu yarışlar Battle Arena’ya birçok oyun modu sizi bekliyor.

Klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız ve hem hikaye odaklı ilerleyen hem de online yarışabileceğiniz bir arcade yarış oyunu arıyorsanız Tiki Kart Island’ı oynamanızı isterim. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan kart yarış oyununda çeşitli silahlarla (nuke, mayın, ateş topu, roket vs.) donatılmış, hem silahlarını hem de kendilerini geliştirebildiğiniz 9 yarış kartı ile yarışlara giriyorsunuz. Yarıştığınız pistleri kendiniz de tasarlayabiliyorsunuz. Tuzaklardan rampalara her detayını Track Creator ile ayarlayabiliyorsunuz.

Tiki Kart Island Özellikleri:

  • 9 eşsiz yükseltilebilir yarış kartı
  • 8 orijinal Tiki Kart’tan 9 oynanabilir karakter
  • 10 yükseltilebilir silah

Erkan Calp

Tiki Kart Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Adrenalin yüklü yarışlar sizleri bekliyor!

Tiki Kart Island, hem tek hem de çok oyunculu mod sunan kart yarış oyunu olarak mobil platformda karşımıza çıkıyor. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan yarış oyununda klasiğin biraz dışına çıkıyoruz. Hikaye odaklı ilerleyen maceracılara yönelik Campaign ve dünya genelinden oyuncularla gerçek zamanlı olarak kapışmayı sevenler için Battle Arena; her iki modda da adrenalin yüklü birçok oyun seçeneği bizlerle.

Arcade yarış oyunlarına bayılanların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm kart yarış oyunu Tiki Kart Island’da hem online multiplayer hem de single modu mevcut. Geliştirilebilir farklı birçok silahla donatılmış 9 yarış kartı ile adrenalin yüklü yarışlara giriyoruz. Yüksek hızda interaktif macera yaşatan 60 Campaign yeri, antik Tiki Arena’sında gerçek zamanlı online kapışma sunuluyor. Rampalar ve tuzaklarla dolu pistler arasından seçim yapabildiğimiz gibi kendimiz de tasarlayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiki Kart 3D

    Tiki Kart 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilmiş 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.
  • Parking Island: Mountain Road

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir araba park etme oyunu
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Stickman Racer: Survival Zombie

    Zombi temalı harika bir mobil yarış oyunu
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu