Tiki Taka Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Tiki Taka Soccer'da rakiplerimizle kıyasıya maçlara çıkıyor ve sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışıyoruz.

Tiki Taka Soccer, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş eğlence dozu yüksek bir futbol oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden sahip olacağımız bu oyun futbol meraklılarına hiç yaşamadıkları bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Oyundaki temel amacımız futbol dünyasının en güçlü futbolcularını takımımıza almak. Bunu gerçekleştirebilmek için karşımıza çıkan rakiplerimizi yenmemiz ve maddi kazanç elde etmemiz gerekiyor. Oyunda ilgilenmemiz gereken pek çok şey var. Sadece futbolcuları değil, ünlü menajerleri ve antrenörleri de takıma kazandırmamız gerekiyor. Başarısız bir strateji izlersek küme düşme riskiyle dahi karşı karşıya kalabiliyoruz.

Tiki Taka Soccer'ı özel kılan detaylar arasında eşsiz kontrol mekanizması var. Birçok futbol oyununda karşımıza çıkan ve oyun keyfini baltalayan butonlar yerine basit parmak hareketleri ile oyuncularımızı kontrol edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı ve ilginç bir oyun deneyimi sunduğu için bu oyunu tüm oyunseverlere tavsiye ediyoruz. Üstelik tamamen ücretsiz!

Emircan Erdoğan

Tiki Taka Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Tiki Taka Soccer, iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebilecekleri bir futbol oyunu.

Tiki Taka Soccer, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş bir futbol oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz Tiki Taka Soccer'a adım attığımızda karşımıza hayli eğlenceli bir atmosfer çıkıyor.

Tiki Taka Soccer'daki nihai amacımız kendi kurduğumuz futbol takımıyla kupaları kazanmak. Oyunun en dikkat çekici yanları arasında oynayanlara epey geniş çaplı bir kontrol imkanı sunması var. Oyunda sadece takım seçip maçlara çıkmıyoruz. Buna ek olarak transferler yapabiliyor, taktiklerimize karar verebiliyor, antrenörler görevlendirebiliyor ve futbolcuları çalıştırmaları için spor hocaları tutabiliyoruz.

Oyunda başarılı oldukça para kazanıyor ve maddi gücümüzü yükseltebiliyoruz. Elbette para kazandıkça daha pahalı ve daha güçlü futbolcuları takımımıza katma şansına sahip oluyoruz.

Eğlenceli ilerleyişiyle beğenimizi kazanan bu oyun tamamen dokunmatik ekran kontrolleri üzerine yoğunlaşıyor. Yani ekranda herhangi bir buton yok, parmaklarımızı ekranda sürükleyerek pas atıyor, şut çekiyoruz. Bu da oyunun akıcı olmasını sağlıyor ve hataları minimuma indiriyor.

Herkes tarafından sevilecek bir futbol oyunu olan Tiki Taka Soccer, ücretsiz olarak oynayabilecekleri kaliteli bir futbol oyunu arayanların göz atması gereken isimlerden birisi.

Emircan Erdoğan

Tiki Taka Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Tiki Taka Soccer, nostalji yaşatan eğlence dozu yüksek ücretsiz futbol oyunu.

Tiki Taka Soccer, atari oyunlarının konuşulduğu dönemden gelen oyuncuların beğenisini kazanacağını düşündüğüm, yeni nesil oyunculara “Bu ne saçma oynanış, böyle futbol oyunu mu olur” dedirten bir yapım ve Windows Phone platformunda da ücretsiz indirilmeye sunulmuş.

Görsel açıdan eski dönem oyunların düzeyinde olduğundan hem giriş seviyesi cihazlarda da rahatlıkla çalışacak hem de çok az yer kaplayan bu futbol oyununda hazır takımlar yer almıyor. Takımlar arasından gözünüze kestirdiğiniz oyuncuyu takımınıza dahil ederek kendi rüya takımınızı kuruyorsunuz ve tek bir amaçla yeşil sahalara çıkıyorsunuz: Tüm kupaları müzenize taşımak.

Kendi takımınızın yanı sıra menajer ve personelleri de kontrol etmeniz gereken oyunda tek bir kamera açısı mevcut. Tahmin edeceğiniz üzere sadece üstten, kuş bakışı kamera açısından oynayabiliyorsunuz. Oyuncuları kontrol etme ve hareketler için butonlar yerine kaydırma hareketini kullanıyorsunuz. Topa kayma, şut çekme (falsolu şut çekme şansınız da var) orta açma, pas verme kısacası bir futbol oyununda yapılan tüm hareketler için diğer futbol oyunlarındaki gibi silik butonları kullanmıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiki Tapa

    Tiki Tapa, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.