Tiki Tapa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
670 TOPLAM İNDİRME

Tiki Tapa, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu.

Tiki Tapa, Android cihazlarımız üzerinde oynayabildiğimiz keyifli bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda ilginç bir futbol deneyimi yaşıyoruz. Gerçekçilikten ziyade keyif üzerine odaklanan bir atmosfere sahip olan Tiki Tapa'da ister tek başımıza ister arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz.

Oyunda üç farklı oyun modu var. Bunlardan biri arkadaşlarımızla ve diğer oyuncularla mücadele etmek için girebileceğimiz multiplayer modu. Eğer uzun soluklu bir rekabet ortamına katılmak istiyorsanız kariyer moduna, kısa ve eğlenceli maçlar yapmak istiyorsanız da arcade moduna girmelisiniz.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de oyun esnasında meydana gelen önemli anları kaydeden ve daha sonra paylaşmamıza olanak sağlayan replay modu. Kayda aldığımız görüntüleri dilersek arkadaşlarımızla paylaşabilir ve görüntüler üzerinde tartışmalar yapabiliriz.

Eğer mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek, keyifli bir futbol oyunu arıyorsanız Tiki Tapa tam size göre.

Emircan Erdoğan

Tiki Tapa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Tiki Tapa, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu.

Tiki Tapa, iOS cihazları üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Tiki Tapa'yı özellikle futbol oyunları oynamaktan keyif alan tüm iPhone ve iPad sahiplerine öneriyorum.

Oyuna dair dikkatimizi çeken detaylardan en önemlisi farklı oyun modlarının sunuluyor olması. BU sayede oyuncular tek bir mod yerine farklı modları oynayarak farklı deneyimler yaşayabilir ve bu sayede oyundan daha uzun süre boyunca keyif alabilir.

Tiki Tapa'nın grafik konsepti uygulama marketteki en gerçekçi futbol oyunu olmasından ziyade en mizahi futbol oyunu olmasını sağlıyor. Oyunda gerçekçilikten ziyade çizgi film havası yaratarak eğlenceli olma yönünde ilerliyor. Açıkçası başarılı olduğunu itiraf etmemiz gerekiyor

Arkadaşlarımızla mücadele edebileceğimiz multiplayer modu Tiki Tapa'nın dikkat çeken yönleri arasında. Rakiplerimizle kıyasıya mücadele ederek adımızı küresel skor tablolarının en tepesine yazdırma şansına sahibiz. Eğer multiplayer oynamak istemezseniz liglere katılabilir ve yeteneklerinizi yapay zekaya karşı sergileyebilirsiniz.

Genel olarak Tiki Tapa eğlenceli ve keyifli bir futbol oyunu oynamak isteyen her oyunseverin denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiki Taka Soccer

    Tiki Taka Soccer'da rakiplerimizle kıyasıya maçlara çıkıyor ve sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışıyoruz.
  • Tiki Monkeys

    Tiki Monkeys, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir aksiyon oyunudur.
  • Tiki Kart 3D

    Tiki Kart 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilmiş 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.
  • Tiki Kart Island

    Klasik yarış oyunlarını sevmeyenler için tavsiye ederim.
  • Tiki Tag

    İlginç askerlerden oluşan kalabalık kabile savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.