Timber Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Timber Ninja, popüler Timberman oyununun ninjalı versiyonu ve tüm Android cihazlarda sorunsuz çalışıyor.

Timber Ninja, Android platformunda bir dönem en çok oynanan beceri oyunlarından Timberman’in hafifletilmiş sürümü diyebilirim. Görsel olarak çok daha basit hale getirilmiş ve de en önemlisi tüm Android telefon ve tabletlerde sorunsuz bir oynanış sunuyor.

“Orijinal Timberman oyunu varken bu oyunu neden yüklemeliyim?” sorusunu sorabilirsiniz. Aslında gerek retro tarzı grafikleri gerekse de farklı karakterler seçimleriyle Timberman oldukça önde. Lakin oyunun ciddi bir optimizasyon sorunu var. Bu yüzden her Android cihazda düzgün bir şekilde çalışmıyor. Bu noktada oynarken aynı tadı verecek Timber Ninja oyununa yönelmek en doğrusu diye düşünüyorum. Oynanışta farklılığa gidilmemiş. Ucu gökyüzüne doğru yükselen dev bir ağacı darbelerimizle kısaltmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken dalların altında kalmamaya çalışıyoruz. Farklı olarak bu sefer bir ninjanın kontrolünü elimize alıyoruz. Ninja kılıcı ile ağaç kesmek oduncu baltası ile ağaş kesmekten çok daha keyifli diyebilirim. Karakterimiz bir ninja ustası olduğundan çok daha çevik hareket edebiliyor.

Tek elle rahatlıkla oynanabilen oyun zorluk olarak orjinalinden biraz daha kolay geldi. Ağacı keserken verilen süre çok daha fazla olduğundan daha çok düşünme zamanımız oluyor. Dolayısıyla fazla panik yapmadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyoruz.

Timber Ninja, orjinali Timberman kadar zevkli bir oynanış sunuyor. Ancak yine de orjinalini kaldıran bir Android cihaza sahipseniz es geçmenizi, orjinalini indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

Timber Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Timber Ninja, iPhone ve iPad'inizde hiçbir ücret ödemeden keyifle oynayacağınız bir beceri oyunu.

Timber Ninja, Timberman oyunundan fazlasıyla esinlenerek hazırlanmış bir iPhone ve iPad oyunu. iOS işletim sistemli hem telefon hem de tabletinizde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu arıyorsanız, usta bir ninjayı kontrol edeceğiniz bu oyunu kaçırmayın derim.

9xg imzasını taşıyan yeni yapımlar arasında olan Timber Ninja, görsel olarak benzemese de oynanış olarak Timberman’e oldukça benziyor. Hatta aynısı diyebiliriz. Orjinal oyunda olduğu gibi ucu bucağı belli olmayan bir ağacı kısaltmaya çalışıyorsunuz. Ninjanın kılıcını kullanarak olabildiğince seri bir şekilde bu işlemi yaparak ilerliyorsunuz. Tabii ki hızlı bir şekilde keserken dallara da dikkat etmeniz, kendinizi akışa kaptırmamanız gerekiyor.

Oyunun kontrolleri de görseller kadar basit tutulmuş. Ağacı keserken dallardan kaçmak için ekranın herhangi bir noktasında sağ ve sola dokunuyorsunuz. Ağacı budamak içinse seri bir şekilde ekrana dokunmanız gerekiyor. Ne kadar seri olursanız o kadar hızlı ilerliyor ve fazla puan kazanıyorsunuz. Tabii ki verilen süreyi hesaba katarak temkinli bir şekilde ilerlemeniz de mümkün.

Yüksek puan kazanmaktan başka bir amacınızın olmadığı beceri oyunlarından biri olan Timber Ninja, oynanış zevki olarak orjinalini aratmıyor ve ücretsiz olmasıyla bence bir denenmeyi hak ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Timber Slash

    Baltanızı ustalıkla kullandığınızı gösterin.
  • Timber Tennis

    Timber Tennis, Android telefonda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz retro tenis oyunu.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ninja Flex

    Ninja Flex, Android için geliştirilen bir tür beceri ve platform oyunudur.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Ninja Toad Academy

    Reflekslerinizi ve beceri yeteneğinizi sınayacağınız bu ninja oyununda zamanlama başarının tek anahtarı.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur