Tiny Auto Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.

Tiny Auto Shop, Android cihazınızda iş ve zaman yönetimi oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gidecek bir yapım ve görsel anlamda zayıf kalsa kesinlikle eğlendiriyor.

Oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere bir oyuncak araba mağazasını yönetmeniz gerekiyor. Oyuncak arabaların uğradığı mağazayı bir benzin istasyonu olarak düşünebilirsiniz. Yeri geliyor araçlara benzin koymanız gerekiyor, yeri geliyor araçların tamiriyle uğraşıyorsunuz, yeri geliyor marketinize uğrayan müşterilerinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Kıacası oldukça yoğun bir işte çalışıyorsunuz.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda bir oyun olduğunu düşündüğüm Tiny Auto Shop’da başlangıçta basit işleri tamamlıyorsunuz ve gelen araba sayısı oldukça az. Kazanç sağlamaya başladıkça işler açılıyor ve benzin koyma dışında tamir etme, parça değiştirme, yıkama işleriyle uğraşmanız isteniyor. Tabii ki gün sonunda kazandığınız para performansınıza göre değişiyor.

Gün sonunda kazaçlı çıkmak için mağazanıza gelen müşterileri çok iyi karşılamanız gerekiyor. Sorunlarını iyi dinlemeniz daha da önemlisi hizmeti zamanında vermeniz gerekiyor. Fazladan beklettiğiniz her müşteri kazancınızı olumsuz yönde etkiliyor. Peki kazancınızı nerelere harcıyabiliyorsunuz? Mağazanızda bulunan her şeyi geliştirebiliyorsunuz. Oyunda 100’den fazla yükseltme seçeneği de var.

Erkan Calp

Tiny Auto Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasının yönetimini aldığınız eğlenceli bir iOS oyunu.

Tiny Auto Shop, her yaştan kişinin oynarken keyif alacağını düşündüğüm bir araba mağazası yönetme oyunu ve hem iPhone hem de iPad cihazlarda oynanabiliyor. Adından da tahmin edeceğiniz üzere araba mağazımızda oyuncak arabalara sahip müşterileri ağırlıyoruz.

İş ve zaman yönetimi oyunları arasında olan Tiny Auto Shop’da arabaların bakımını yapmaktan markete gelen müşterileri karşılamaya kadar pek çok işi tek başımıza yapıyoruz. İlk günümüz çok yoğun geçmiyor; hatta neredeyse mağazazımıza hiç kimse uğramıyor. Birkaç gün geçtikten sonra işlerimiz inanılmaz şekilde açılıyor ve arabaları yıkama, lastiklerini değiştirme ve modifiye etme, tamir etme, benzin koyma işleriyle meşgul oluyoruz. İşler çoğaldıkça müşteri memnuniyetini sağlamak zorlaşıyor. Müşterilerin ne kadar beklediğini arabalara iliştirilen yüz ifadesinden anlayabiliyoruz. Fazladan beklettiğiniz her müşteri zarar, zamanında uğurladığımız her müşteri de ek kazanç olarak geri dönüyor.

Oyunun oynanış olarak oldukça basit diyebilirim. Müşterinin ne istediğiniz arabaların üzerinde çıkan simgelerden rahatlıkla anlayabiliyoruz. Sonrasında sürükle bırak yöntemiyle aracı mağazamıza alıyoruz. Bu noktada daha önce de dediğim gibi ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi. Yüksek kazanç demek mağazanızı büyütebilmeniz demek. Mağaza büyütme demişken işletmeniz için 100’den fazla yükseltme seçeneğiniz var.

Oyuncak arabalara ilginiz varsa kendi mağazanızı işletme fırsatı sunan Tiny Auto Shop oyununu iOS cihazınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

Tiny Auto Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasında tek başınıza çalıştığınız bir zaman yönetimi oyunu.

Tiny Auto Shop, araba mağazasının yönetimini ele aldığımız uzun soluklu ve eğlenceli bir yapım. Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan iş ve zaman yönetimi oyununda amacımız mağazamızı geliştirerek oyuncak arabalarla dolup taşmasını sağlamak.

Yetişkinler kadar çocuklarında da rahatlıkla oynayabileceği tarzda bir oyun olan Tint Auto Shop’da oyuncak arabaları tamir etmekten parçalarını değiştirmeye, modifiye etmekten market satışlarını kontrol etmeye kadar pek çok işi yapıyoruz. Ne yazık ki tüm bu işleri tek başımıza yapmamız gerekiyor.

Mağazamıza gelen müşterilerin arabalarında farklı sorunlar oluyor. Kimisi arabasını tamir için bırakıyor, kimisi parça taktırmak için bırakıyor, kimisi yıkanmasını istiyor, kimisi de benzin koymamızı istiyor. Müşterilerin ne istediklerini arabaların üzerinde çıkan simgelerden anlıyoruz. Aynı yerde çıkan yüz ifadesi ise müşterilerin hizmetimizden ne kadar memnun kaldıklarını gösteriyor.

Birinci günümüzde hemen halledebileceğimiz çok basit işler veriliyor ve mağazamıza uğrayan arabaların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Gün geçtikçe daha fazla iş yapıyor; dolayısıyla daha fazla kazanıyoruz. Tabii ki işleri büyütmek için mağazımızı sürekli olarak geliştirmemiz, yenilememiz gerekiyor. Aksi halde gelen müşteriler tabiri yerinde ise elleri boş dönüyor.
Kendi oyuncak araba mağazanızı yönetebileceğiniz Tiny Auto Shop oyununu zama yönetimi oyunlarından hoşlanıyorsanız kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Bouncer

    Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Tiny Archers

    Tiny Archers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı koruyabileceğiniz bir aksiyon ve beceri oyunudur.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • My Virtual Pet Shop

    My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.
  • Tiny Miners

    Tiny Miners, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir madencilik oyunu.
  • Tiny Monsters

    Tiny Monsters Angry Birds'e benzer yapıya sahip bir Android oyunudur
  • Tiny Tower Vegas

    Tiny Towe Vegas tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.