Tiny Bouncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.

Tiny Bouncer, oldukça basit tasarlanmış fakat basit tasarlanmasına rağmen oldukça eğlenceli vakit geçirmenize imkan sağlayacak bir oyun. Android platformunda ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tiny Bouncer, yeri geldiğinde de sabrınızı sınayabilir. 

Beceri oyunu olmasından dolayı oldukça zor bir oyun olan Tiny Bouncer, bir trambolin kullanarak zıplamanızı amaçlıyor. Her zıpladığınızda daha yükseğe ulaşıyor ve daha fazla puan toplayabiliyorsunuz. Yalnız yerden ayrılıp yukarıya doğru zıpladığınızda oldukça dikkat etmeniz gerekli. Yerin metrelerce yukarısında sizin hiç hoşunuza gitmeyecek canavarlar mevcut. Üstelik bu canavarlar sizin tekrar aşağı inmemeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Oyun boyunca bu canavarlardan kaçmanız gerekli.

Tiny Bouncer oyununu oldukça zorlaştıran canavarlar gökyüzünde dağınık bir halde bulunuyorlar. Aynı zamanda gökyüzünde sadece canavarlar mevcut değil. Canavarların dışında diğer farklı özelliklerin üzerine denk gelirseniz karakterinizde bazı değişiklikler olabiliyor. Bu değişikliklerin iyi veya kötü olduğuna siz karar verin. Eğer boş zamanlarınızda oynayacak bir oyun arıyorsanız, Tiny Bouncer'ı deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Tiny Bouncer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Tiny Bouncer oyununda trambolin ile yolculuk yaparken canavarlara karşı dikkat etmeniz gerekiyor.

Tiny Bouncer, beceri kategorisinde yer alan ve boş vakitlerinizde size oldukça eğlenceli anlar yaşatacak bir oyun. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tiny Bouncer oyunu, size oldukça büyük bir maceranın kapılarını açıyor.

Trambolin kullanarak zıplamayı herkes sever fakat Tiny Bouncer oyununda durum biraz farklı. Oyunda birbirinden farklı karakterlerden öncelikle birini seçip ana kahraman yapmanız lazım. Daha sonra seçtiğiniz kahramanınızla birlikte eşsiz bir maceraya başlayacaksınız. 

Tiny Bouncer oyununda bir trambolin üzerinden gökyüzüne doğru zıplamanız gerekiyor. Zıpladığınız zaman karşınıza elbette boş bir alan çıkmayacak. Tiny Bouncer oyununda birbirinden korkutucu canavarlar zıplamanız için sizi bekliyor. Kahramanınızla birlikte gökyüzündeki canavarlara yakalanmadan tekrar aşağı inmeniz gerekli. Ne kadar iyi oynarsanız o kadar fazla puan alıyorsunuz. Tiny Bouncer oyununda yeni bölümlere geçtikçe daha fazla canavarla karşılaşıyorsunuz. 

Oldukça eğlenceli fakat bir o kadar da zor bir oyun olan Tiny Bouncer, beceri oyunu arayanların oldukça hoşuna gidecek. Eğer sizde farklı bir oyun arıyorsanız hemen şimdi Tiny Bouncer'ı indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Astro Bouncer

    Uzayda hayatta kalmaya çalışan bir astronotu oynadığınız bir beceri oyunu olan Astro Bouncer ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Circle Bouncer

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tiny Archers

    Tiny Archers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı koruyabileceğiniz bir aksiyon ve beceri oyunudur.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Tiny Miners

    Tiny Miners, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir madencilik oyunu.
  • Tiny Monsters

    Tiny Monsters Angry Birds'e benzer yapıya sahip bir Android oyunudur
  • Tiny Tower Vegas

    Tiny Towe Vegas tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.