Tiny Hoglets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Tiny Hoglets, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz son derece eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Tiny Hoglets, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyun bizlere Candy Crush benzeri bir deneyim sunuyor.

Oyuna girdiğimizde bizleri son derece renkli bir arayüz karşılıyor. Açıkçası hem grafik modellemelerinin kalitesi hem de çizimlerde tatlı renklerin kullanılması beğenimizi kazandı. En nihayetinde bu oyun her yaştan oyunsevere hitap ediyor ve tasarımının da bu gerçeğe göre yapılması gerekiyor. Neyse ki yapımcılar bu kurala uyarak ortaya iyi bir oyun çıkartmışlar.

Oyundaki temel amacımız, herkesin de bildiği gibi aynı türden meyveleri yan yana getirerek puanlar toplamak. Karnı aç kirpilerin meyvelere ulaşmasına yardım ettiğimiz oyunda bu amacı gerçekleştirebilmek için en az üç olmak üzere benzer meyveleri yan yana getirmemiz gerek.

Tiny Hoglets'te her bölüm farklı bir tasarıma sahip. Bu da oyunun bir süre sonra monoton hale gelmesine engel oluyor. Diğer eşleştirme oyunlarında gördüğümüz bonuslar aynen bu oyuna da aktarılmış. Bu bonuslar bölümlerde topladığımız puanları hatırı sayılır ölçüde artırıyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Tiny Hoglets, bulmaca ve eşleştirme türü oyunlar denemekten keyif alan oyunseverlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Tiny Hoglets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
40.1 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Hoglets, iOS cihazlarımızda oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Tiny Hoglets, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu. Candy Crush türü bir yapıya sahip olan Tiny Hoglets'ı, eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayacağına eminim.

Oyundaki amacımız karınları bit hayli aç olan kirpilerin meyvelere ulaşmasına yardımcı olmak. Bunu yapmanın yegane yolu ise meyvelere giden yolları açmaktan geçiyor. En az üç olmak üzere aynı türden meyveyi yan yana getirerek bunu gerçekleştirebiliyoruz.

Elbette ne kadar fazla meyve yan yana getirirsek o kadar fazla puan alıyoruz. Neyse ki bunu yapması çok zor değil çünkü bölümler esnasında birçok bonusla karşılaşıyoruz. Diğer oyunlarda da karşılaştığımız bu bonus türleri topladığımız puan miktarını hatırı sayılır ölçüde artırıyor. Giderek artan bir zorluk seviyesine sahip olan oyunda tüm bölümler farklı tasarımlara sahip. Bu sayede oyun daima orijinal bir deneyim yaşatıyor ve asla bölümleri tekrar tekrar oynuyormuş hissine yol açmıyor.

Renkli grafikler ve akıcı animasyonlarıyla dikkat çeken Tiny Hoglets'te farklı oyun modları da mevcut. Tek bir çözümü olan bu bulmacalar oynayanları epey yoracağa benziyor. Genel olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Tiny Hoglets, bu kategoriden beklediğimiz tüm kıstasları eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Hope

    Tiny Hope, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Tiny Thief

    Tiny Thief, popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio tarafından Android için hazırlanmış yeni zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.
  • Tiny Warriors

    Tiny Warriors oyunuyla Android cihazlarınızdan sevimli kahramanlarımızı renkleri eşleştirerek kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • El Feneri - Tiny Flashlight

    El Feneri - Tiny Flashlight ile karanlıkta telefonunuzu kullanarak aydınlanabilirsiniz