Tiny Miners

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Miners, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir madencilik oyunu.

Tiny Miners, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz madencilik oyunları arasında. Sürekli kazarak en dibe inmeye çalıştığınız oyunda enerjisi bitmek bilmeyen bir maden işçisini kontrol ediyorsunuz. Yerin onlarca metre altında tehlike içerisinde olan madencinin can güvenliği sizden sorumlu.

Göz alıcı görseller sunan oyunda madencimizin kazma yeteneğini, çevikliğini, soğukkanlılığını öne çıkarıyoruz. Bir saniyeliğine bile olsun durmaması gereken, sürekli çalışmaya programlanmış bir robot gibi zor şartlarda çalışan madencimizin karşısına kazı esnasında birçok engel çıkıyor. Sağa ve sola yönlendirerek tehlikeleri aşmasına yardımcı oluyorsunuz.

Bu arada madencimizin görünümünden kullandığı araç gerece her şeyi değiştirebiliyorsunuz. Kaskı, kazması, kıyafeti, feneri dahil canını koruyan, gerekli malzemeleri seçebildiğiniz özel bir bölüm mevcut.

Erkan Calp

Tiny Miners

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Miners, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz madencilik oyunu.

Tiny Miners, Mega Dead Pixel oyunlarıyla Apple’dan yılın en iyi oyun ödülünü almış geliştirici ekip About Fun’ın yeni oyunu. iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkarak şaşırtan oyunda madencilik işine giriyoruz. Ağır şartlarda çalışan madencimize çalışırken yardımcı oluyoruz.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da rahat oynanış sunan maden kazma oyununda yerin metrelerce altına iniyoruz. Hiç durmadan sürekli kazıyor, bulduğumuz nesneleri birleştirerek yeni işe yarar hale getirmeye çalışıyoruz.

Dinozor fosilleri, hazine sandıkları, iksirler, elmaslar ve daha pek çok şeyle karşılaştığımız oyunda durmamamız gerekiyor. Sürekli kazıp en derine inme çabasında olan madencimiz ilerledikçe işini yapmakta zorlanıyor. Bu noktada giysilerini, kazmasını, fenerini, kaskını yenilememiz önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Bouncer

    Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.
  • Tiny Archers

    Tiny Archers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı koruyabileceğiniz bir aksiyon ve beceri oyunudur.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Tiny Monsters

    Tiny Monsters Angry Birds'e benzer yapıya sahip bir Android oyunudur
  • Tiny Tower Vegas

    Tiny Towe Vegas tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.
  • Tiny Wild West

    Tiny Wild West, Android telefonda oynayabileceğiniz retro vahşi batı oyunu.
  • Tiny Sea Adventure

    Tiny Sea Adventure, balıklardan kaçarak puan toplamaya çalıştığınız su altı macera oyunu.